Neler Yeni

Fitnessa Başlıyorum Önerileriniz Nedir?

Kenneth Omeruo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mert Kaya
18 yaşındayım daha önce amatör futbol oynuyordum geçen sene bıraktım. 180 60 kiloyum fitnesa başlayacağım amacım normal bir vücuda sahip olmak aşırı kütle kazanma veya çok estetik bir vücut hedefim yok. Yeni başlayan birisi için bu dediklerimi dikkate alarak önerileriniz nelerdir?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,956
İsim
Emir
Düzenli uyku,düzenli ve sağlıklı beslenme son olarakta düzenli idman gerisine gerek yok.Birde egonu tatmin etmek için ağır kilolara gireyim kafasında olma

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
kaç gün çalışıp kaç gün dinleneyim ben 6 diye düşünüyorum fazla mı
Fazla. Birde ilk günler vücut alışık olmadığı için ağrıların olabilir. 4 idman 3 tatil iyidir. Sürekli aynı bölgeyi çalışma. Bölgeleri günlere yay. Şuan çok bir şey demeye gerek yok zaten. Yemeğini sağlam ye idmandan sonra.

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
başta bana full body 5 gün her yerimi çalıştırdılar sonra 4 günde indi en önemlisi uyku ve beslenme bi de benim gibi kafana göre set ekleme ağırlık kaldırma orda hocalar var onalara sor sorunca değil de sormayınca kızarlar

Shix2x

80+ Bronze
Yaptığın idman kadar yediğin yemeğe de dikkat edeceksin.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,304
İsim
Hakan
ne bulursan ye göbek çıksın umursama zaten sonra göbeği kasa çevirirsin
yağlar kas olmaz bunuda bilmiyor hay allahım ya

18 yaşındayım daha önce amatör futbol oynuyordum geçen sene bıraktım. 180 60 kiloyum fitnesa başlayacağım amacım normal bir vücuda sahip olmak aşırı kütle kazanma veya çok estetik bir vücut hedefim yok. Yeni başlayan birisi için bu dediklerimi dikkate alarak önerileriniz nelerdir?
hocam zaten dogal oldugunduz ıcın asırı kütle kazanmanız cok cok zordur

Kenneth Omeruo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mert Kaya
yağlar kas olmaz bunuda bilmiyor hay allahım ya

hocam zaten dogal oldugunduz ıcın asırı kütle kazanmanız cok cok zordur
zaten amacım kilo almak ama bunu yaparken göbek büyüterek yağlanarak yapmaktansa daha sağlıklı ve estetik duracak şekilde yapmak istiyorum 75-80 kilo arasında kalsam normal olur di mi

Besim Tibuk

80+ Gold
ne bulursan ye göbek çıksın umursama zaten sonra göbeği kasa çevirirsin
Yağın kasa dönüştüğünü kanıtlar mısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten amacım kilo almak ama bunu yaparken göbek büyüterek yağlanarak yapmaktansa daha sağlıklı ve estetik duracak şekilde yapmak istiyorum 75-80 kilo arasında kalsam normal olur di mi
Dostum bulk döneminde asla aşırıya kaçma. Yağlar asla kasa dönüşmez. Belli bir yağ oranının üstünde kas kazanman zorlaşacak çünkü kas protein sentezin verimsizleşecek. Tabii ki diyet gibi sıkma ama sınırını bil.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,304
İsim
Hakan
hocam kılon sayıdan ıbarettır ıstedıgın goruntude 65kda da olabilirsin yeterkı gobegı salma
Yağın kasa dönüştüğünü kanıtlar mısın
arkadası bosvermek lazım adam kreatinle steroidi aynı şey sanıyor

Besim Tibuk

80+ Gold
3-4 gün yetmeyecektir 6 gün iyi. Setlerde tükenişe gitmeye çalış. Tabii bu konuda hocanı dinlemen en doğrusu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bodybuilding kilo sporu değil hocam 80 kg adam var, 80 kg adam var.. Senin odaklanman gereken dengeli şekilde sağlıklı kas kütlesi kazanmak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,027,835
Üyeler
162,881
Son üye
deathiworld