BixiBlake
80+ Silver
Dahası
@123kral14 kendisi milli atletik kadın sporcumuz
Hocam İş daha ciddiye binmeden supplement kullanmaya pek yeltenmeyin derim eğer günlük protein miktarınız düşükse protein tozu düşünülebilir ancak creatine ilk aylarda gerek yok 4. 5. aydan sonra başlarsınız eğer devam edip dahada hacimlenmek istersenizÖncelikle biraz kendimden bahsetmek istiyorum.
İkinci defa mezuna kalan sayısal öğrencisiyim ve hedefim yüksek. (Hazırlıktan ötürü lise 5 sene.)
Vücudumun genel durumu oldukça zayıf ve çelimsiz. (Boy: 172, Kilo: 58, Yaş: 20)
Günde yalnızca bir saat olacak şekilde Fitness'a gitmeyi planlıyorum. Bir saatten fazlasını maalesef ayıramam. YKS'ye vakit ayırmam gerekiyor.
Ev ile spor salonunun arasındaki mesafe yürüme hızıyla yaklaşık 15 dakika.
00.00 - 7.45 uyku düzenim mevcut.
Akşam saatlerinde gitmeyi düşünüyorum.
* Kreatin, protein tozu kullanmadan sadece sağlıklı ve dengeli beslenerek düzenli çalışmayla iyi hâle gelebilir miyim?
* Günlük bir, haftada altı saat gelişmem için yeterli midir?
Önerileriniz nedir?
Bacak kaslarınız kuvvetli olmaz bisiklet sürme veya bacağınıza gereksinim duyabileceğiniz bi durum olursa sıkıntı çekersiniz 1 tam gün bacağa ayırmaktansa ilk aydan sonra 5 gün programlı 1 günde full body yapıp bi yandanda bacak antrenmanı atmış olursunuz bütün odağı bacağa vermedende bu şekil işe yarayabilir (ben kendim öyle yapıyordum gittiğim dönemde şuan parasızlıktan gidemiyorum)Bacağı geliştirmesem ne gibi eksileri olur? (Şekilsiz olmaktan başka. )