Neler Yeni

Fitness'da Kaçıncı Ayda Gözle Görülür Değişim Olur?

boss0506

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umut Bulut
Merhabalar. Fitness ile yüzme arasında kaldım. Hangisinde daha hızlı gelişim olur? Omuzlarımın genişlemesini istiyorum. Fitness'da tahmini kaçıncı ayda gözle görülür bir değişim olur?

boss0506

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umut Bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki yüzmede mi daha hızlı olur gelişim yoksa fitness'da mı?

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ömer Keskin
Merhabalar. Fitness ile yüzme arasında kaldım. Hangisinde daha hızlı gelişim olur? Omuzlarımın genişlemesini istiyorum. Fitness'da tahmini kaçıncı ayda gözle görülür bir değişim olur?
her şey sana bağlı. Nasıl beslendiğine ne derece antrenman yaptığına ve nasıl bir genetiğinin olmasıyla alakalı.

Critaes

80+ Bronze
Yeni başlayan birisi için ilk 6 ay hatta ilk 1 yıl en hızlı değişimlerin yaşandığı dönemdir. En çok verimi ilk 6 ay içinde alırsınız.

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Genetiğe bağlı 3 ay içerisinde eskisinden biraz daha iyi olursun 6 ay içinde gözle görülürsün 1 yıl içerisinde insanlardan farklı olursun 2 yıl sonunda gayet güzel olursun.
Genetiğin mükemmel ise 3 ay içerisinde gözle görülürsün 8-9 ay içerisinde diğer insanlardan farklı olursun 2 yıl sonunda yağ oranına bağlı olarak su aygırı olabilirsin.
SERT ANTREMAN YAPARSAN BUNLAR OLUR.

boss0506

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umut Bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdır. Teşekkürler

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Ben 2.5 aydır yapıyorum göğüsler ve kollar basta olmak uzere gerçekten farkettiriyor.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Genetiğinle alakalı bir durum. Bazı insan yatkın oluyor ve neredeyse ilk ay sonunda farkediyorsun. Ama emek verdikten sonra er geç değişim olur.

cnut

80+ Bronze
Genetik ile ilgili bir durum. Daha önce spor geçmişin varsa süreç daha da hızlanacaktır. Beslenme ve yaptığın antrenman ile ilgili de bir konu. Tamamen senin verdiğin emeğe bağlı.

boss0506

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umut Bulut
Başlangıçta haftada 3 gün yetiyor diyorlar. Peki ilerleyen zamanlarda haftada kaç gün gerekiyor ve gittiğim zaman kaç saat spor yapmam lazım?

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer
6-12

Top Bottom