6. Oyun fazla iyi değildi. Tavsiyem 2-3 ve 4. Oyunlarını alman.genel olarak 1'den 4. oyununa kadar. her biri 15tl bu para verilir değil mi?
istek listemdeki bu 5 oyunu almayı düşünüyorum. 23 yaşındayım bana biraz çocuk oyunu gibi geliyor fakat pek de emin olamadım. Sizce almaya değer mi,?6. Oyun fazla iyi değildi. Tavsiyem 2-3 ve 4. Oyunlarını alman.
6. oyun bu sanırım6. Oyun fazla iyi değildi. Tavsiyem 2-3 ve 4. Oyunlarını alman.
mantıklıKonsept çocuklar için tasarlanmış bir pizzacı dükkanı çocuk oyunu olarak çağrıştırmasın, birçok detaya ve gizli sırlara sahiplik eden bir oyun, çok derin bir hikayesi var ve jumpscare'ler olsun gerilim konusunda baya iyi bir oyun.
O yeni oyunda lazer silahı vermesi tüm gerilim ve korkuyu almıştı zaten, lazer silahı verilmeden önce insanda gerilim korku oluşuyorduHerkes oynar bence ve herkes çığlık çığlığa da bağırabilir, karakterlerin ani gelmesi korkutuyor
ama yeni oyun çok korkunç değil.
aynen ama bence mesela 4. oyunda ki jumpscareler daha korkunç hatta genel olarak 4 daha korkunç. ama yine de iyi bir oyun benceO yeni oyunda lazer silahı vermesi tüm gerilim ve korkuyu almıştı zaten, lazer silahı verilmeden önce insanda gerilim korku oluşuyordu
Evet kapıların sürekli açık olması ve birçok saldırı yeme alternatifi korkunç kılıyordu ve karakter tasarımı olarak rüyana dahi girme olasılığı varaynen ama bence mesela 4. oyunda ki jumpscareler daha korkunç hatta genel olarak 4 daha korkunç. ama yine de iyi bir oyun bence