five nights at freddys'i yetişkin biri oynar mı?

T-800

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
288
bu oyun sizce çocuk oyunu mu? yetişkin biri için oynanabilir seviyede mi yoksa?

6. Oyun fazla iyi değildi. Tavsiyem 2-3 ve 4. Oyunlarını alman.
istek listemdeki bu 5 oyunu almayı düşünüyorum. 23 yaşındayım bana biraz çocuk oyunu gibi geliyor fakat pek de emin olamadım. Sizce almaya değer mi,?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6. Oyun fazla iyi değildi. Tavsiyem 2-3 ve 4. Oyunlarını alman.
6. oyun bu sanırım

Ekler

• freddy.PNG
    freddy.PNG
    540.4 KB · Hit: 53
  • sanırım 6.PNG
    sanırım 6.PNG
    77.8 KB · Hit: 58
Konsept çocuklar için tasarlanmış bir pizzacı dükkanı çocuk oyunu olarak çağrıştırmasın, birçok detaya ve gizli sırlara sahiplik eden bir oyun, çok derin bir hikayesi var ve jumpscare'ler olsun gerilim konusunda baya iyi bir oyun.

Küçükken oynayıp alıştığım için bana korkunç gelmiyor artık ama yeni oynayacak veya çok az oynayıp yıllardır oynamayan biri için kesinlikle çocuk oyunu değil.

Konsept çocuklar için tasarlanmış bir pizzacı dükkanı çocuk oyunu olarak çağrıştırmasın, birçok detaya ve gizli sırlara sahiplik eden bir oyun, çok derin bir hikayesi var ve jumpscare'ler olsun gerilim konusunda baya iyi bir oyun.
mantıklı

Herkes oynar bence ve herkes çığlık çığlığa da bağırabilir, karakterlerin ani gelmesi korkutuyor
ama yeni oyun çok korkunç değil.

Herkes oynar bence ve herkes çığlık çığlığa da bağırabilir, karakterlerin ani gelmesi korkutuyor
ama yeni oyun çok korkunç değil.
O yeni oyunda lazer silahı vermesi tüm gerilim ve korkuyu almıştı zaten, lazer silahı verilmeden önce insanda gerilim korku oluşuyordu

O yeni oyunda lazer silahı vermesi tüm gerilim ve korkuyu almıştı zaten, lazer silahı verilmeden önce insanda gerilim korku oluşuyordu
aynen ama bence mesela 4. oyunda ki jumpscareler daha korkunç hatta genel olarak 4 daha korkunç. ama yine de iyi bir oyun bence

aynen ama bence mesela 4. oyunda ki jumpscareler daha korkunç hatta genel olarak 4 daha korkunç. ama yine de iyi bir oyun bence
Evet kapıların sürekli açık olması ve birçok saldırı yeme alternatifi korkunç kılıyordu ve karakter tasarımı olarak rüyana dahi girme olasılığı var

Geri