Neler Yeni

FiveM 1 soru (Rol hataları)

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Hastanedesiniz ve doktor size uzanmanızı söylüyor sizde o an bir işiniz olduğu için rolle ilgilenmiyor ve doktorla konuşmuyorsunuz doktor bir kaç kez daha diyor ve bir dakika işim var diyorsunuz. Bu rolde yapılan rol hatalar nelerdir? Burada yapılacak roller nasıl olmalıdır 1 örnek veriniz ? *
Yanıtınız

Bu soruya şöyle bir yanıt verilebilir, /do kişiye telefondan bir mesaj gelmiştir. /do kişi telefonda ki mesajı görünce üzüntüden bayılmıştır.
Ama arkadaşlar, benim karakterim bu cevaba uymuyorum, karakterim sert biri siz de bir cevap çıkartabilir misiniz?

BeKo'O

80+ Silver
Bacağıma kramp girdi bir saniye bekle veya tuvalete gitmeliyim falan de :D

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
/karşıdaki KBB ye gitmeyi düşündünüzmü
/niye
/bir dakika beni duyabiliyorsanız nörolojiye gitmeniz gerekir
/hastanemizin amacı insanlari anlayarak mutlu bir şekilde evlerine göndermektir efenim tam olarak ne dediğinizi anlayamadım
/DİNLEYEMEDEN NASIL ANLAYACAKSIN YARIM SAATTEN BERI İŞİM VAR DİYORUM YÜRÜ GİT BEN İYİYİM !!!

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
/karşıdaki KBB ye gitmeyi düşündünüzmü
/niye
/bir dakika beni duyabiliyorsanız nörolojiye gitmeniz gerekir
/hastanemizin amacı insanlari anlayarak mutlu bir şekilde evlerine göndermektir efenim tam olarak ne dediğinizi anlayamadım
/DİNLEYEMEDEN NASIL ANLAYACAKSIN YARIM SAATTEN BERI İŞİM VAR DİYORUM YÜRÜ GİT BEN İYİYİM !!!
Knk dur aklıma ne geldi, sonuç da doktor uzanmanı söylüyor, ama ne olduğunu nasıl şey olduğunu falan söylemiyor karnından, bıçaklandın mesela ama karakter yere düşmedi :d, ben iyiyim gerek yok tıbbi şeye tam o ara da /do kişi uzun süredir çektiği acı sonucu bayılmıştır. Nasıl :d

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ayakta durabilecek halde isen tuvalete gitmem lazım diyebilirsin.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
Knk dur aklıma ne geldi, sonuç da doktor uzanmanı söylüyor, ama ne olduğunu nasıl şey olduğunu falan söylemiyor karnından, bıçaklandın mesela ama karakter yere düşmedi :d, ben iyiyim gerek yok tıbbi şeye tam o ara da /do kişi uzun süredir çektiği acı sonucu bayılmıştır. Nasıl :d
Ne için yazıyorsunuz

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
(yapılan kaza eğer buna uygunsa) /do karakter şoka girmiştir yada /do karakter baygınlık geçirmektedir tarzı bişey yapabilirsin fakat burda bir emote ile rol dönecektir eğer role odaklanamayacak durumdaysan fazla önermem.
(eğer yürüyebilecek haldeysen) tuvalete gitmeliyim diyebilirsin veya biri arıyor çok acil onunla konuşmam lazım da diyebilirsin.

Bunun gibi şeyler yapabilirsin. Fakat rol kalitesini bozmamak ve doktorun rol hevesini de kaçırmamak için eğer ilgilendiğin iş çok önemli değilse role odaklanmanı öneririm.

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
(yapılan kaza eğer buna uygunsa) /do karakter şoka girmiştir yada /do karakter baygınlık geçirmektedir tarzı bişey yapabilirsin fakat burda bir emote ile rol dönecektir eğer role odaklanamayacak durumdaysan fazla önermem.
(eğer yürüyebilecek haldeysen) tuvalete gitmeliyim diyebilirsin veya biri arıyor çok acil onunla konuşmam lazım da diyebilirsin.

Bunun gibi şeyler yapabilirsin. Fakat rol kalitesini bozmamak ve doktorun rol hevesini de kaçırmamak için eğer ilgilendiğin iş çok önemli değilse role odaklanmanı öneririm.
Mesela fazla kan kaybı ve fazla acıdan bayılabilirim,
(Doktor ben iyiyim bırak beni gideyim!)
/do kişi fazlaca kan kayıp etmektedir ve acı çekmektedir.
/do kişi fazla kan kaybından ve acı çekmesinden sebep bayılmıştır.
/do kişinin eli gerçek de bir şey yapıyormuş gibi titriyordur.
Knk anlamadıysa yani asmak lazım o adamı :d
Anlamadı diyelim, Ameliyat da Narkoz vermek zorun da tekrar uyanmamam için, Narkozu verdi,
/do kişi narkozun etkisi ile şarkı söylüyordur.
(İşim var Telefonla bir şey yapıyom işim var telefonla bir şey yapıyom hallet beni hallet beni sonra sal beni sal beni, uğraşma benle, sen de.)
Artık anlamadı ise ben ora da uyarımı yemeye razıyım :d.
Şöyle yaptım olmuş mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne için yazıyorsunuz
EXRP başvuru formu için, yapabildiğim bir soru fazla saatim ve bilgim de var, ama karakteri uygun bir şey düşünemedim.

Ayakta durabilecek halde isen tuvalete gitmem lazım diyebilirsin.
Sunucu EDRP V2 gibi knk EXRP Zafer abi falan da ora da Yayıncı Permi var, o yüzden öyle normal Sunucular gibi öyle demek etik olmaz. +500 Saat ve +18 bir Sunucu

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
kusura bakmayın bilmiyorum EXRP ne demek

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
kusura bakmayın bilmiyorum EXRP ne demek
EXRP sunucunun adı

Şöyle yaptım olmuş mu?
yani o an karakterin ne yaşayıpta hastaneye geldiğini bilmiyorum fakat bayılmak en uygun çözüm gibi duruyorsa yapılabilir. fakat dediğim gibi eğer kişi ayağa kalkacak durumdaysa telefon veya wc en iyi çözümdür.
Bayılma rolünde de 5 dakikalık bir emote operasyonundan sonra kişiyi dinlenmeye/ayılmaya alabilirsin bu arada da işini halledersin.
eğer yanına biri gelip rol pası atarsa da /do kişi narkozun etkisinde uyumaktadır gibi bir yazıyla dodge'layabilirsin o kişiyi :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Enes Öztürk
/do kişi iç kanamadan dolayı bayılmıştır

Top Bottom