Eywlh sıfırdaymış diğer tüm ayarlar normalde iyi mi?graphic'den texture budget'i 3-4 tık arttır
kral sen 1050ti'la bütün fivem camiasına grafik paketi yükleten adam değil misin yav ? zamanında sv'ne boost basmışlığım bilgisayar aşırı iyi olmadığı için kullanamamışlığım var.Fivem grafik paketi videoları ile tanınan bir Fivemci olarak buradayım! Ayarlardan texture budget ayarını "biraz" yükselt. Çünkü ekran kartına binecek olan yükü artırıyor. Render sorununu yaşamanın sebebi, sunucu içerisinde bulunan MLO/YMAP'lerden ve oyunculardan kaynaklı. Sunucu tarafında özellikle yüksek boyutlarda olan kıyafet paketleri kullanılıyorsa normaldir.
Sen de mutlaka fark etmişsindir, sabahları sunucuda böyle bir problem bulunmaz. Ne kadar oyuncu, o kadar sıkıntı diyebiliriz. Ayarların normalde olması görüntü açısından sistemine göre gereksiz.
İşlemcinden bahsetmemişsin ama diğer özelliklere bakacak olursak muhtemelen güzeldir. NVE gibi grafik paketleri kurmanı ve ayarlarını yükseğe çekmeni öneririm. Patates bir görüntü alamana gerek yok bu sistemle. Muhtemelen 50 - 70 fps almandan dolayı yükseltmiyorsun, bunun sebebi de sunucudaki scriptlerin optimize çalışmaması ve resmon değerinin yüksek olması.
Dc olmadığı için şuanlık non wh takılıyorum alestakral o sunucunun optimizasyonuna göre değişir, texture quality high yapın fps iyiyse very high'a da çekebilirsin shadow'u high yap grass-water vs. onları da high'a getir kral sonra yaz buraya fps değerlerini birde hangi svdesin ?
Ta kendisiyim.kral sen 1050ti'la bütün fivem camiasına grafik paketi yükleten adam değil misin yav ? zamanında sv'ne boost basmışlığım bilgisayar aşırı iyi olmadığı için kullanamamışlığım var.
Anladım çok teşekkürler i7 13.nesil kullanıyorumFivem grafik paketi videoları ile tanınan bir Fivemci olarak buradayım! Ayarlardan texture budget ayarını "biraz" yükselt. Çünkü ekran kartına binecek olan yükü artırıyor. Render sorununu yaşamanın sebebi, sunucu içerisinde bulunan MLO/YMAP'lerden ve oyunculardan kaynaklı. Sunucu tarafında özellikle yüksek boyutlarda olan kıyafet paketleri kullanılıyorsa normaldir.
Sen de mutlaka fark etmişsindir, sabahları sunucuda böyle bir problem bulunmaz. Ne kadar oyuncu, o kadar sıkıntı diyebiliriz. Ayarların normalde olması görüntü açısından sistemine göre gereksiz.
İşlemcinden bahsetmemişsin ama diğer özelliklere bakacak olursak muhtemelen güzeldir. NVE gibi grafik paketleri kurmanı ve ayarlarını yükseğe çekmeni öneririm. Patates bir görüntü alamana gerek yok bu sistemle. Muhtemelen 50 - 70 fps almandan dolayı yükseltmiyorsun, bunun sebebi de sunucudaki scriptlerin optimize çalışmaması ve resmon değerinin yüksek olması.
kral bi an önce sal nonwl'leri 6k saatim var tek yapmaman gereken non wl / gun rp ikisinden de uzak durDc olmadığı için şuanlık non wh takılıyorum alesta
Mesaj yazıyom kral bi bakabilcen miTa kendisiyim.
İşlemcin de güzel. 50 - 70 fps muhtemelen değişmeyecektir ayarları yükselttiğin zamanda bile. Sadece sunucuya yeni script, kıyafet paketi ve MLO/YMAP eklenirse FPS'in düşebilir. Nonwl sunucuların bazıları optimizasyona hiç önem vermez. Bazıları ise yüksek oyunculu olduğu için çok önem verir. Ama görünüşe göre sizin sunucunuzda az bir şey problem var.Anladım çok teşekkürler i7 13.nesil kullanıyorum