fivem pd yazılı mülakat soruları yardım

hellwinx23

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
183
1. soru:Mesai dışında zaman geçiriyorsunuz. Bu sırada önünüzde bıçaklı iki şahıs kavga ediyor. Ne yaparsınız?

2. soru:Silahlı bir saldırgana silahınızı doğrulttunuz şahıs silahı yere doğru tutuyor her hangi bir yere doğrultmamış bir vaziyette, bu olayın devamında hangi adımları uygularsın ?

4 tane soru var 2 tanesini yaptım ama geri kalan 2 si zor yardım edin lütfen

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

a

1. Soru:
Aktif görevde olmadığım için ve kemerim takılı olmadığı için polis kimliğim ile kişilere müdahale edemem, telefondan polise bildiririm.

2. Soru:
Kişiye silahını indirmesi ve bana doğrultmaması hakkında direktifler sunarım ve bu süre içerisinde kendime güvenli bir pozisyon bulurum. Kişi eğer silahını bırakırsa ekip arkadaşım tutuklamak için ona doğru adımlar ben ise silahımı onun üzerinde tutmaya devam ederim fakat eğer silahı bana doğrultur ise ateş açarım.

1. Soru:
Aktif görevde olmadığım için ve kemerim takılı olmadığı için polis kimliğim ile kişilere müdahale edemem, telefondan polise bildiririm.

2. Soru:
Kişiye silahını indirmesi ve bana doğrultmaması hakkında direktifler sunarım ve bu süre içerisinde kendime güvenli bir pozisyon bulurum. Kişi eğer silahını bırakırsa ekip arkadaşım tutuklamak için ona doğru adımlar ben ise silahımı onun üzerinde tutmaya devam ederim fakat eğer silahı bana doğrultur ise ateş açarım.
teşekkür ederim hocam
<3

Geri