Fivem Script Hatası Problemi

cxngizhan

80+
Reaksiyon skoru
6
Video'da gönderdiğim pov da script olması gerekenden bir 4-5 hızlı oynadığım sunucunun en hızlı maymuncuk scripti bu ve bu normal maymuncukla değil, gelişmiş maymuncukla yapılabiliyor fakat benim denediğim klasman arabanın script hızı aynı. Bu sorunu nasıl fixleyebilirim? Araştırdım ama bulamadım.

fivemde kendi çapında bir geliştirici olarak söylüyorum ki tamamen beceri işi. Yapamıyorsan yeteneğin yoktur.
Oynadığın sunucuyu biliyorum, yapabilen de var yapamayan da. O Yüzden buna yapabileceğin bir şey yok. Ya çok hızlı olacaksın, alışacaksın ya da sürekli faile düşeceksin.

fivemde kendi çapında bir geliştirici olarak söylüyorum ki tamamen beceri işi. Yapamıyorsan yeteneğin yoktur.
Oynadığın sunucuyu biliyorum, yapabilen de var yapamayan da. O Yüzden buna yapabileceğin bir şey yok. Ya çok hızlı olacaksın, alışacaksın ya da sürekli faile düşeceksin.
dostum oynadığım sunucuyu biliyorsan şayet ki b class bir aracın maymuncuk hızı videodakine kıyasla 5-6 kat daha yavaş gönderdiğim videoda 6x hız ile yapıyorum bu da sunucuda a class yani en iyi aracın bir alt klasmanına denk geliyor kim yetenekli kim yeteneksiz tartışılır :)

Geri