Fivem sunucu banı nasıl kalkar

hwid banı kaldırmak kolay hangi donanımdan ban yemişssin bilmiyorum ama ekran kartı ram hdd ve işlemci yada ağ idlerini değiştirip ardından temiz format atınca girersin. spoofer olarak geçiyor bu yöntemler. ücretli de satılıyor ücretsiz yapma teknikleride var.

Mac adresi, hdd serial numarası, ram işlemci ekran kartı ve anakart idlerini modifiye ederek çözüyorsun sadece biraz araştırman lazım. burda tüm hepsini anlatmam uzun süreceği için biraz araştırma ile tek tek değiştirip format sonrası oyuna girersin.
Tamamdır sağol ben iyice araştıracağım

arkadaşlar fivem’de oynadığım bir sunucu vardı süresiz ban yedim.proofem atarsam PC’ye ban kalkar mı ? Bildiğiniz proofem var mı ? Veya bu banı nasıl kaldırırım seri destek
Merhaba fivem ile ilgili birçok kişiye şu zamana kadar destek verdim sunucu banı yediğin için tek çaren spoofer discord kullanıyorsan sana yardımcı olmak istedim %100 bir şekilde banlandığın sunucudan banını açabilirim discord kullanıyorsan beni eklemen yeterli hakan.yagar1

https://discord.com/discovery/quests

arkadaşlar fivem’de oynadığım bir sunucu vardı süresiz ban yedim.proofem atarsam PC’ye ban kalkar mı ? Bildiğiniz proofem var mı ? Veya bu banı nasıl kaldırırım seri destek
discorddan bana ulaş dc: hakan.yagar1 hertürlü Global banı ve sunucu banını kaldırırız 2022 den beri bu işi yapıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,661
Üyeler
189,131
Son üye
Mustafa SarıGül 2
Geri