hayır güzel grafik de oluyor ama son zamanlarda gun rp(silahla çatışmak için oyuna girenler) çok fazla olduğu için patates grafik yapıyorlar ne kadar fazla fps o kadar iyi aim demek ve ayrıca patates grafikte adam vurması daha kolay eskiden öyle değildi çoğu kişi sosyal rp yapardı nerde o eski fivemDostlar selam arkadasla fıveme baslıcaz fakat her gordugum vıdeoda grafıkler tam anlamıyla
patates neden boyle hep basık ve ıgrenc sekılde bulanık sebebı nedır bende bu sekıldemı oynamak zorundayım
hocam pekı mısal vereyım bılmıyorum bılıyomusunuz oyun faıthının sunucusu oyle degıl oda rp ama sılah catısma olayı olmadıgı ıcın mıhayır güzel grafik de oluyor ama son zamanlarda gun rp(silahla çatışmak için oyuna girenler) çok fazla olduğu için patates grafik yapıyorlar ne kadar fazla fps o kadar iyi aim demek ve ayrıca patates grafikte adam vurması daha kolay eskiden öyle değildi çoğu kişi sosyal rp yapardı nerde o eski fivem
sunucudan kaynaklı değil dostum herkesin grafikleri farklı benim oyunum çok iyi grafikliyken başkasının patates olabiliyor yani kişisel bir şeyhocam pekı mısal vereyım bılmıyorum bılıyomusunuz oyun faıthının sunucusu oyle degıl oda rp ama sılah catısma olayı olmadıgı ıcın mı