Neler Yeni

Fivemde neden Grafıkler bu kadar kotu

clayzn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
yunusemre
Dostlar selam arkadasla fıveme baslıcaz fakat her gordugum vıdeoda grafıkler tam anlamıyla
patates neden boyle hep basık ve ıgrenc sekılde bulanık sebebı nedır bende bu sekıldemı oynamak zorundayım

aikeytia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
anonim
Dostlar selam arkadasla fıveme baslıcaz fakat her gordugum vıdeoda grafıkler tam anlamıyla
patates neden boyle hep basık ve ıgrenc sekılde bulanık sebebı nedır bende bu sekıldemı oynamak zorundayım
hayır güzel grafik de oluyor ama son zamanlarda gun rp(silahla çatışmak için oyuna girenler) çok fazla olduğu için patates grafik yapıyorlar ne kadar fazla fps o kadar iyi aim demek ve ayrıca patates grafikte adam vurması daha kolay eskiden öyle değildi çoğu kişi sosyal rp yapardı nerde o eski fivem

clayzn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
yunusemre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır güzel grafik de oluyor ama son zamanlarda gun rp(silahla çatışmak için oyuna girenler) çok fazla olduğu için patates grafik yapıyorlar ne kadar fazla fps o kadar iyi aim demek ve ayrıca patates grafikte adam vurması daha kolay eskiden öyle değildi çoğu kişi sosyal rp yapardı nerde o eski fivem
hocam pekı mısal vereyım bılmıyorum bılıyomusunuz oyun faıthının sunucusu oyle degıl oda rp ama sılah catısma olayı olmadıgı ıcın mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Halil Piranlıoğlu
kardesim o duzeliyo merak etkme catısma rp si icin oyle yapıyolar

clayzn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
yunusemre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

aikeytia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
anonim
hocam pekı mısal vereyım bılmıyorum bılıyomusunuz oyun faıthının sunucusu oyle degıl oda rp ama sılah catısma olayı olmadıgı ıcın mı
sunucudan kaynaklı değil dostum herkesin grafikleri farklı benim oyunum çok iyi grafikliyken başkasının patates olabiliyor yani kişisel bir şey
tabii bilgisayarının çook iyi olması lazım ki büyük çatışmada kasmasın bu yüzden zaten kötü yapıyorlar büyük çatışmada aşırı kasıyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,745
Son üye
KerneL32
Top Bottom