Gıbırnet kullanıyorum 110 tl 100mbit memnunumAlıntıyı görüntüle
Uygun fiyatlı olduğunu düşünerek fixnet kullanıyordum fakat 160 TL civarı olan fiyatları yaklaşık %60-70 arası bir zam ile 250 TL olmuş oldu, sizler ne düşünüyorsunuz?
Ona da gelecek.Gıbırnet kullanıyorum 110 TL 100mbit memnunum
evet gelicek ama fiyat sözü veriyorlar geçen sene hazirana kadar gelmiyecek dediler sözlerini tuttular bu senede tutarlarOna da gelecek.
Zam geldi bile GIBIRNet'e.evet gelicek ama fiyat sözü veriyorlar geçen sene hazirana kadar gelmiyecek dediler sözlerini tuttular bu senede tutarlar
Üzücü aynı mesajı az önce bende aldım yapacak bir şey yok bekleniyordu zaten ayrıca 2 ayım dolsun başka bir internete geçeceğim veya taahhüt bulursam direkt atlayacağımAlıntıyı görüntüle
Uygun fiyatlı olduğunu düşünerek fixnet kullanıyordum fakat 160 TL civarı olan fiyatları yaklaşık %60-70 arası bir zam ile 250 TL olmuş oldu, sizler ne düşünüyorsunuz?
Zam yapıp bilgilendirme cok iyi olmuş helal olsun. Süpriz zam değil en azından. Bu arada fiyatlar normal 250tl 100Mbps normal karşılanmalı. Zamsız olarak turknet 250tl iken bence fixnet ucuz.Alıntıyı görüntüle
Zam geldi efe?Gıbırnet kullanıyorum 110 TL 100mbit memnunum
Yok direkt geldi o firmayadaOna da gelecek.
evet gelicek ama fiyat sözü veriyorlar geçen sene hazirana kadar gelmiyecek dediler sözlerini tuttular bu senede tutarlar
Bilgilendirme yapmadılar mı hocam sanaabo gıbırnetede gelmiş aaaaaaaaaaa