omg çok mantıklı yapıştır 12 aylık ama nerde comnetin önerildiği yerlerde oturuyorsan alEğer şimdi 12 aylık alıp peşin ödesem firma bana ne diyebilir ki ?
Ya sen agzini açma yaa. Dakikasinda zam geldi şom agizliGıbırnet kullanıyorum 110 TL 100mbit memnunum
o da bişeymi taahhüt bozmamak için 100 mbps almak yerine 24 mbps ye mahkum ediyor. diyorum ben öderim cayma bedelini olmaz diyorüzdü ama yapıcak bir şey yok çogu firma böyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
altyapımda 1000 megabit fiber var ama babam fazla para vermemek için 100mbit kullanıyor
üzgünüm ): benim suçum değilki malum kişi saolsunYa sen agzini açma yaa. Dakikasinda zam geldi şom agizli
Zam yaptı 400tl hocamTürktelekoma geçtim artık fiyatlar aynı zaten.
XD ya abi ülke kamboçya yolunda emin adımlarla koşuyorZam yaptı 400tl hocam
çok eskiden bize öyle saplamışlardıTaahhüt varsa dikkat edin. Bittiğinde gelecek fatura 12 aylık aboneliğinize denk olabilir.
Baya şikâyetçi olan varmış sebepsiz yere iptal ediyorlar diyen var boş yere port kaybedersiniz falan diyorlar vazgeçtimBeyler comnet zam yaptı mı yoksa bilerek indirim mi yaptı 12 ay falan peşin ödeniyor mu ? Ben pek anlamadım
Comnet – Ön Ödemeli, Kotasız ve Taahhütsüz Yüksek Hızda İnternet
Türkiye'nin Öncü İnternet Servis Sağlayıcısı. Ön ödemeli, 1000Mbit'e kadar yüksek hızlı, kotasız ve taahhütsüz internetwww.comnet.com.tr
Türksatt zam yaptımı bilemem ama ben 100 mbps 160 lira ödüyorum daha 1 yıllık sözleşmem var.XD ya abi ülke kamboçya yolunda emin adımlarla koşuyor
çok eskiden bize öyle saplamışlardı
oyüzden yemin ettik taahütlü kullanmamaya
2 yıl taahütlü aldım ben 100nlük paket ort 260 ödeyeceğim.Zam yaptı 400tl hocam
Taahhüt yok muBaya şikâyetçi olan varmış sebepsiz yere iptal ediyorlar diyen var boş yere port kaybedersiniz falan diyorlar vazgeçtim