Neler Yeni

Am5 Harika Sistem & Fiyat Performans = 41.820 TL

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Görkem Çağan
lolü sen oyna kaybol burdan bi kere ben buraya metin yazıyorum parçalar ile alakalı sen beğenmediysen almak istemezsin bana kardeşim diye'de hitap etme beğenmediysen yorumda yapmazsın. firmalara pc topluyormuş max 15 lolü sen oyna
burası açık bir forum sen de bir konu paylaşıyorsun rehber niteliğinde ama onca insanı yanlış yönlendirdiğini söylememize rağmen kabul etmeyip insanlara burada ahkam kesiyorsun millete laf atıyorsun hatanı kabul edip postu düzenlemek yerine altı dolu olmayan argümanlarla konuşarak max 15 yaş muhabbeti yapıyorsun belli ki kendini büyük sanıyorsun bu gidişle anca kendini kandırırsın biraz okumanı araştırmanı tavsiye ederim pek yapacağını sanmıyorum ama neyse

MAYNAQq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Yakar
toxic dediğin adam Ps5 fiyatına am5 130fps veren sistem topladı be toxic sensin bence ^^
Anlıyorum. Bundan sonra bu işi bırakıp eline dikiş nakış alıp örgü örmeye ne dersin? En azından bu işi ehil kişiler yapmış olur.:) Sende 2-3 yelek satarsın cebine para girer. Bunu bi düşün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Kadir
Anlıyorum. Bundan sonra bu işi bırakıp eline dikiş nakış alıp örgü örmeye ne dersin? En azından bu işi ehil kişiler yapmış olur.:) Sende 2-3 yelek satarsın cebine para girer. Bunu bi düşün.

Dostum ordan bakınca paraya ihtiyacı var biri gibimi duruyorum yanılıyorsun sen çalışacaksın ben değil ^^
Mesaj otomatik birleştirildi:

burası açık bir forum sen de bir konu paylaşıyorsun rehber niteliğinde ama onca insanı yanlış yönlendirdiğini söylememize rağman kabul etmeyip insanlara burada ahkam kesiyorsun millete laf atıyorsun hatanı kabul edip postu düzenlemek yerine altı dolu olmayan argümanlarla konuşarak max 15 yaş muhabbeti yapıyorsun belli ki kendini büyük sanıyorsun bu gidişle anca kendini kandırırsın biraz okumanı araştırmanı tavsiye ederim pek yapacağını sanmıyorum ama neyse
olm sen empati kuramıyorsun ben bu sistemi ps5 almasın insanlar ucuza am5 130fps veren sistem topladım buradaki amaç pahalı parçaları koymasını bende bilirdim malesef o zaman bütçe 40k yapmıyo 50k yapıyo gerek yok 40k bize yeter. artar bile sen bunu anlamadın toxic toxic mesajlar atıyorsun gereksiz insansın.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Görkem Çağan
Dostum ordan bakınca paraya ihtiyacı var biri gibimi duruyorum yanılıyorsun sen çalışacaksın ben değil ^^
Mesaj otomatik birleştirildi:

olm sen empati kuramıyorsun ben bu sistemi ps5 almasın insanlar ucuza am5 130fps veren sistem topladım buradaki amaç pahalı parçaları koymasını bende bilirdim malesef o zaman bütçe 40k yapmıyo 50k yapıyo gerek yok 40k bize yeter. artar bile sen bunu anlamadın toxic toxic mesajlar atıyorsun gereksiz insansın.
empatiyle alakası yok, konunun pahalılıkla alakası yok sistem sağlıklı bir sistem değil sana bunu anlatmaya çalışıyoruz seni başlangıçta düzgünce düzeltmen adına yazdım anlamayınca dalga konusu oldun toxiclikle alakası yok hala herkes sana bunu söylüyor sen hala reddetmekte ısrarcısın hala toxicliğine devam ediyorsun

Strekeos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Arnold
Arkadaşlar neden hala laf anlatmaya çalışıyorsunuz , kapasite belli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Kadir
empatiyle alakası yok, konunun pahalılıkla alakası yok sistem sağlıklı bir sistem değil sana bunu anlatmaya çalışıyoruz seni başlangıçta düzgünce düzeltmen adına yazdım anlamayınca dalga konusu oldun toxiclikle alakası yok hala herkes sana bunu söylüyor sen hala reddetmekte ısrarcısın hala toxicliğine devam ediyorsun
Bu sistemin 1 harfine bile dokunmam Dünya'da kimse 40 bin TL ye Ps5' pro dan daha fazla performans veren sistem toplayamaz ama ben topladım. asla dokunmam bu sisteme (Ps5 Pro'da 40 bin TL.)

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Görkem Çağan
Bu sistemin 1 harfine bile dokunmam Dünya'da kimse 40 bin TL ye Ps5' pro dan daha fazla performans veren sistem toplayamaz ama ben topladım. asla dokunmam bu sisteme (Ps5 Pro'da 40 bin TL.)
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir diyorum ve sana iyi forumlar diliyorum bundan sonra yazmayacağım sana hiç bişey çünkü laftan anlamıyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,107
Üyeler
169,674
Son üye
yasin Bozkurt
Top Bottom