GameloG 80+ Bronze Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 660 Dahası Reaksiyon skoru 280 İsim Halil İbrahim Akyol 25 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar yeni sistemime fiyat performans bir klavye arıyorum blue switch almayı düşünmüyorum kullandığınız veya önereceğiniz klavyeler nelerdir?
Arkadaşlar yeni sistemime fiyat performans bir klavye arıyorum blue switch almayı düşünmüyorum kullandığınız veya önereceğiniz klavyeler nelerdir?
R RıdvanCanY 80+ Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 137 Dahası Reaksiyon skoru 47 İsim Rıdvan Can Yıldırım 25 Ağustos 2020 #2 Akyol46 yazmış: Arkadaşlar yeni sistemime fiyat performans bir klavye arıyorum blue switch almayı düşünmüyorum kullandığınız veya önereceğiniz klavyeler nelerdir? Devamı için tıklayın... game power önerirlerse alma ben aldım pişmanım gamepower warlock w ve s tuşu basmıyo arada
Akyol46 yazmış: Arkadaşlar yeni sistemime fiyat performans bir klavye arıyorum blue switch almayı düşünmüyorum kullandığınız veya önereceğiniz klavyeler nelerdir? Devamı için tıklayın... game power önerirlerse alma ben aldım pişmanım gamepower warlock w ve s tuşu basmıyo arada
fieryz 80+ Titanium Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 20,814 En İyi Cevap 29 Dahası Reaksiyon skoru 21,056 İsim Ömer Steam fieryz 25 Ağustos 2020 #3 Redragon Vara.
GameloG 80+ Bronze Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 660 Dahası Reaksiyon skoru 280 İsim Halil İbrahim Akyol 25 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 RıdvanCanY yazmış: game power önerirlerse alma ben aldım pişmanım gamepower warlock w ve s tuşu basmıyo arada Devamı için tıklayın... Saber çok öneride gördüm ama emin olamadım
RıdvanCanY yazmış: game power önerirlerse alma ben aldım pişmanım gamepower warlock w ve s tuşu basmıyo arada Devamı için tıklayın... Saber çok öneride gördüm ama emin olamadım
C chappieXD 80+ Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 96 Dahası Reaksiyon skoru 41 İsim Chappie GOD 26 Ağustos 2020 #5 pek f/p değil ama corsair k68 kullanıyorum çok iyi