Tarık Baskan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 304
- Bütçe
- 2000
Anakartım biostar b450 1TB olursa daha iyi olur bütçede 2k civarı.
Anakartım biostar b450 1TB olursa daha iyi olur bütçede 2k civarı.
Fiyatı biraz tuzlu geldi hocam güzel duruyor ama.
Aktif olarak kullandığım SSD dir 2 senedir taş gibi kullanıyorum. Okuma yazma hızlarına dikkat çekerim![]()
Genelde bunu öneriyorlar kronik sıkıntısı falan var mıdır uzun süre kullanmayı düşünüyorum çünkü![]()
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.445,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bildiğim kadarı ile yok. Ancak başka bir görüş almaktada fayda var.Fiyatı biraz tuzlu geldi hocam güzel duruyor ama.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Genelde bunu öneriyorlar kronik sıkıntısı falan var mıdır uzun süre kullanmayı düşünüyorum çünkü
Bütçenin 2k olduğunu sonradan gördüm hocam. Kirlilik için kusura bakmayın iyi forumlar.Fiyatı biraz tuzlu geldi hocam güzel duruyor ama.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Genelde bunu öneriyorlar kronik sıkıntısı falan var mıdır uzun süre kullanmayı düşünüyorum çünkü
Sıkıntı değil hocam size de iyi forumlar.Bütçenin 2k olduğunu sonradan gördüm hocam. Kirlilik için kusura bakmayın iyi forumlar.
Dram var mıydı bu modelde?F/P Olarak Tavsiye Ederim .
![]()
Patriot Viper VP4100-1TBM28H 1 TB M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Patriot Viper VP4100-1TBM28H 1 TB M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Evet Mevcut DRAM .Dram var mıydı bu modelde?
Kronik sorunu vb. var mıdır?F/P Olarak Tavsiye Ederim .
![]()
Patriot Viper VP4100-1TBM28H 1 TB M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Patriot Viper VP4100-1TBM28H 1 TB M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Hayır Yok .Kronik sorunu vb. var mıdır?
https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-msi-spatium-m450-pcie-4-0-nvme-m-2-1tb-fiyati,1901670769.html hocam bu nasıl sizce?Hayır Yok .