Arkadaşlar mech kasa yada böyle yandan baktığımda komple sistemimi görebiliceğim bir kasa arıyorum fiyatta sıkıntı yok yeterki beğeneyim
iyi mi? bu kasa![]()
DeepCool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! DeepCool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
İyi bir kasa değil atma şunu artık.![]()
DeepCool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! DeepCool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Niye iyi değilki?İyi bir kasa değil atma şunu artık.
Önüne "nedense" çizgi çekmişler hava akışı bozsun diye inat koymuşlar bile diyebilirim, hava akışı çok iyi değil, içindeki fanlar çok iyi değil, içi de dar... Benzer fiyata Nova Mesh SE falan alınabilir.Niye iyi değilki?
Evet, mesh kasa önerisi konusuna şov kasası atmayı nasıl başardın abi?![]()
Lian Li O11D EVO Siyah Mid Tower E-ATX Bilgisayar Kasası
Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantiliwww.qp.com.tr
Hava akışı olarak iyi diye biliyorum.O kasayı kullanan sistemlerdeki sıcaklık değerleri gayet normal.Ancak o bütçede daha iyisi varsa bir şey diyemem.Önüne "nedense" çizgi çekmişler hava akışı bozsun diye inat koymuşlar bile diyebilirim, hava akışı çok iyi değil, içindeki fanlar çok iyi değil, içi de dar... Benzer fiyata Nova Mesh SE falan alınabilir.
İçini görmek istiyorum diyorEvet, mesh kasa önerisi konusuna şov kasası atmayı nasıl başardın abi?
Arkadaşlar mech kasa yada böyle yandan baktığımda komple sistemimi görebiliceğim bir kasa arıyorum fiyatta sıkıntı yok yeterki beğeneyim