Fiyat Performans Protein Tozu

SharpDagger

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
181
Şuanda bunu almayı düşünüyorum:
Ama miktarı çok az geldi. Bütçem maks 400tl servis miktarı daha fazla olan iyi bir protein tozu var mı ?

Ama miktarı çok az geldi. Bütçem maks 400tl servis miktarı daha fazla olan iyi bir protein tozu var mı ?
Hocam bu fiyata iyi gibi, tam piyasadan haberim yok ama alınır gibi.

şuan fiyatları çok artmış bunların
alabileceğin en iyi seçenek bu zaten

Hocam bu fiyata iyi gibi, tam piyasadan haberim yok ama alınır gibi.
Bu nasıl sizce ? Çoğu kişi f/p diyor. Hem 2kg hemde 250 lira yani hardline 1kg olmasına rağmen hardlineden 100 lira daha ucuz.

Bu nasıl sizce ? Çoğu kişi f/p diyor. Hem 2kg hemde 250 lira yani hardline 1kg olmasına rağmen hardlineden 100 lira daha ucuz.
Karaciğer iflas garantili. Kim gelirse gelsin 500tl yi aşmadıkça protein tozu alınmaz diyor.

Karaciğer iflas garantili. Kim gelirse gelsin 500tl yi aşmadıkça protein tozu alınmaz diyor.
Hocam biraz ön yargılısınız. Onlarca yorum okudum ürün hakkında ve tek olumsuz yanı şeker miktarının fazla olması o sorunda zaten biraz daha fazla su kullanarak çözülüyor.

%57 protein oranı berbat ilk attığınız gayet iyi %80 protein oranla ve creatin ilaveli.

1648585920979.png

ilk defa duyuyorum aga ama besin değerleri düşüktür
fazla olduğuna bakma

( Muscle Balance ) tercih ediyorum halen kullanıyorum tavsiye ederim ( BPN ) de şeker oranı bir dezavantaj ama üstte bahsedildiği üzere fazla su/süt konularak çözülebilir ve birkaç yerde görmüştüm ( Gladio Protein ) tozları diye içerik iyi gibi ama kullanmadım bilmiyorum bir bak istersen.

Arkadaşlar protein tozları 700-800 TL gidip 300 400 TL'lik tozlar almayın, kendiniz shake yapın, böyle 300 TL'lik 400 TL'lik tozlara bakmayın
(İstisnalar olabilir az miktardır güvenilir kişiler satıyordur vs.)

Geri