Fiyat Performans Termos Önerisi

Gothmog

80+
Reaksiyon skoru
26
Artık dışarıda kahve içmek bütçeye yük oluşturmaya başladı. Sabah kahvemi yapıp iş yerinde öğle yemeğinden sonra içmek için termos alayım diyorum. Şöyle 5 - 6 saat içilebilir sıcaklıkta tutacak fiyat performans termos ne alınabilir?

Artık dışarıda kahve içmek bütçeye yük oluşturmaya başladı. Sabah kahvemi yapıp iş yerinde öğle yemeğinden sonra içmek için termos alayım diyorum. Şöyle 5 - 6 saat içilebilir sıcaklıkta tutacak fiyat performans termos ne alınabilir?
F/P Değil ama Test ettim Tam 5 Saate kadar %0 Kayıp (veya %1 falan, 0 a yakın) ile tutuyor:

Maalesef fiyatı pahalı evet ama aldığınıza asla pişman olmazsınız+ Ömür boyu garantisi var.

D.N: Bazen Abdullah Abi bu termos hakkında indirimler yayınlıyor.

F/P Değil ama Test ettim Tam 5 Saate kadar %0 Kayıp (veya %1 falan, 0 a yakın) ile tutuyor:

Maalesef fiyatı pahalı evet ama aldığınıza asla pişman olmazsınız+ Ömür boyu garantisi var.

D.N: Bazen Abdullah Abi bu termos hakkında indirimler yayınlıyor.
şununla ilgili deneyiminiz var mı?

Attığım linkteki adventure serisini ve klasik serisinin basmalı olmayanını kullandım.

Klasik 7 8 saati zorluyor

Adventure 5 saati zorluyor.

Eğer ki klasikte basma veya bardaklı farketmiyorsa 7 saat gider bu termos.

Haa basma mekanizmasından dolayı bir kayıp oluyorsa (ki Benim Klasik serisi 2 3 saat daha iyi basmalıya göre.) ozaman bilemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,327
Üyeler
188,075
Son üye
ruzgargates
Geri