Fiyat Performans VDSL modem önerisi

ZeosK

80+
Reaksiyon skoru
15
Merhaba, operator olarak değişiklik yapıp türknete geçtim ve bana sunacakları hız 80mbps download ve 10mbps uploaddı fakat benim modemim kötü olduğu için max 16mbps download ve 0.50 upload alabiliyordum bundan dolayı modemimi değişmek istiyorum fakat modem modelleri hakkında hiç bir fikrim yok Türknetin kendi uygulamasından önerdiği ZYXEL VMG3625-T50B modeli var fakat dediğim gibi bilmediğim için almadım ben bana sundukları hızı kullanabilmek istiyorum hem önerdikleri modemin fiyatının altında (820tl) veya fiyatında hemde güzel bildiğiniz bir modem var ise önerir misiniz

Merhaba, operator olarak değişiklik yapıp türknete geçtim ve bana sunacakları hız 80mbps download ve 10mbps uploaddı fakat benim modemim kötü olduğu için max 16mbps download ve 0.50 upload alabiliyordum bundan dolayı modemimi değişmek istiyorum fakat modem modelleri hakkında hiç bir fikrim yok Türknetin kendi uygulamasından önerdiği ZYXEL VMG3625-T50B modeli var fakat dediğim gibi bilmediğim için almadım ben bana sundukları hızı kullanabilmek istiyorum hem önerdikleri modemin fiyatının altında (820tl) veya fiyatında hemde güzel bildiğiniz bir modem var ise önerir misiniz
Keenetic Omni DSL. 5 GHz wifi isterim dersen extra dsl modeli.

Keenetic Omni DSL. 5 GHz wifi isterim dersen extra dsl modeli.
Kanka aşırı fazla olmasına gerek yok dediğim kadar bana sundukları hizmeti alsam ve ping problemi olmassa sıkıntı olmaz çok pahalı olsun istemiyorum

Kanka aşırı fazla olmasına gerek yok dediğim kadar bana sundukları hizmeti alsam ve ping problemi olmassa sıkıntı olmaz çok pahalı olsun istemiyorum
t50b veya v12 güzel cihazdır alınabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vr300 de olabilir

Omni DSL al geç 200 300 liralık modemler den hayır bekleme

t50b veya v12 güzel cihazdır alınabilir.

vr300 de olabilir
TPlink daha stabil demişlerdi nekadar doğrudur bilmem, fiyat olarakta dediğiniz model daha ucuz gözüküyor diğerlerinden farkıo var mıdır https://www.teknosa.com/tplink-arch...outer-outlet--p-800095399?gclsrc=ds&gclsrc=ds

Omni DSL al geç 200 300 liralık modemler den hayır bekleme
biraz daha araştırayım kanka bakayım

Geri