şok kampanya fiyat düştü karne hediyesi gibi başlıklar atabilirsin 3-5 kişi bakarmerhaba arkadaşlar elimde donanım arşivi v5 var tuf gtx1650 i3 10100f 16ram 500m2 ssd var belirlediğim fiyat 6999 du şimdi 6700 e çektim piyasada nerdeyse en uygun ilan ancak çok az goruntulenme alıyor ne yapmalıyım sizce
olabilir evet ancak sizce fiyat nasıl çok mu uygun yoksa ortalama mıdırşok kampanya fiyat düştü karne hediyesi gibi başlıklar atabilirsin 3-5 kişi bakar
başlığa ve açıklamaya özen gösterin daha fazla ilgi çekermerhaba arkadaşlar elimde donanım arşivi v5 var tuf gtx1650 i3 10100f 16ram 500m2 ssd var belirlediğim fiyat 6999 du şimdi 6700 e çektim piyasada nerdeyse en uygun ilan ancak çok az goruntulenme alıyor ne yapmalıyım sizce
0 fiyatı kaçtı kiolabilir evet ancak sizce fiyat nasıl çok mu uygun yoksa ortalama mıdır
kasanı güzel çek şık dursun başlık önemli koyduğun yer sayısını arttırmerhaba arkadaşlar elimde donanım arşivi v5 var tuf gtx1650 i3 10100f 16ram 500m2 ssd var belirlediğim fiyat 6999 du şimdi 6700 e çektim piyasada nerdeyse en uygun ilan ancak çok az goruntulenme alıyor ne yapmalıyım sizce
kocaeliilanın albenisi yoktur ya da şehir sorunu olabilir hangi şehirdesin
g6 7k ise uygunmuş evet ama ben denk gelmedim 1660super 12.nesil işlemci 7kG6 sistem 7k civarına varken ben olsam da almam
internetten eklemiştim birde onu denerimkasanı güzel çek şık dursun başlık önemli koyduğun yer sayısını arttır
G6 yazmışım kafam gitmiş. Forum özelden bahsediyordumkocaeli
g6 7k ise uygunmuş evet ama ben denk gelmedim 1660super 12.nesil işlemci 7k
Mesaj otomatik birleştirildi:
internetten eklemiştim birde onu denerim
O sistem adı üstünde forum özeldi kıyaslamaya onu dahil edemezsinG6 yazmışım kafam gitmiş. Forum özelden bahsediyordum
Neden? Sonuçta satılıyor 2.eldeO sistem adı üstünde forum özeldi kıyaslamaya onu dahil edemezsin
Haa pardon 7k demişsin ikinci el fiyatı olarak. 6K satış fiyatını baz aldın gibi düşündüm kbNeden? Sonuçta satılıyor 2.elde