Omnissiah
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 697
- Yüksek Örnekleme Hızı: 192 kHz / 24 bit örnekleme hızı sayesinde, sesleri net ve detaylı bir şekilde kaydedebilirsiniz.havitstore.com.tr
- Kardioid Kapsül Yapısı: Ön taraftan gelen sesleri odaklayarak, yan ve arka plan gürültülerini minimize eder. Bu özellik, podcast kayıtlarında sesin netliğini artırır.
- Gürültü Azaltma Özelliği: Uzun basışla aktif hale gelen gürültü engelleme fonksiyonu, çevresel sesleri azaltarak daha temiz kayıtlar elde etmenizi sağlar.
- Gerçek Zamanlı İzleme: 3.5 mm kulaklık çıkışı sayesinde, kayıt sırasında sesinizi anlık olarak dinleyebilir ve gerekli ayarlamaları yapabilirsiniz.

Usb olması ve net bir ses kalitesine sahip olması bu ürünü öne geçiren nedenlerden birisi zira kullanımı ve kurulumu çok basit. 1200 liranın altına trendyoldan alabilirsiniz ben kalitesini çok beğendim eğer podcast kaydı vlog yayın vb için iyi netlikte mikrofon arıyorsanız bunu alın derim bide shockmouth pop filtre gibi ekipmanınız varsa performans artışı alırsınız. Ben bu ürünü ayrıca hafif buldum ve telefona da bağladım gayet memnunum girişin üstü orta seviyeye yakın bir mikrofon gayet hoşuma gitti bu fiyata performansı muazzam. Bence sizde memnun kalacaksınız ayrıca çok az yer kaplaması başka bir avantaj bence zam gelmeden alın derim