Ariseks
80+ Gold
Haaa Suriye ye girmesi mi Amerika’ya kafa tuttu demek istedin?Suriyeye girmesi faydalı demedim amerikaya kafa tuttu cevabına dedim
Haaa Suriye ye girmesi mi Amerika’ya kafa tuttu demek istedin?Suriyeye girmesi faydalı demedim amerikaya kafa tuttu cevabına dedim
Evet Suriyeye girip amerikaya kafa tuttu ama bu bize zarar verdiHaaa Suriye ye girmesi mi Amerika’ya kafa tuttu demek istedin?
Valla oradan buradan "Eyyyyy Trumppp Sen kimsin ya" derken herkes şakşaklıyordu belki de halk bazı şeyleri anlaması için kendine dokunması lazım mesela işsizlik fakirlikTayip ülkeyi çok geliştirdi ama tam hazır olmadan amerikaya kafa tutunca yaptırımlar ekonomiyi çok etkiledi ve ülkenin ekonomisi yine eski kötü hallerine düştü burada belki toparlanabilirdi ama yapılamadı
tayyib ülkeyi nasıl geliştirdiTayip ülkeyi çok geliştirdi ama tam hazır olmadan amerikaya kafa tutunca yaptırımlar ekonomiyi çok etkiledi ve ülkenin ekonomisi yine eski kötü hallerine düştü burada belki toparlanabilirdi ama yapılamadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesla gösteriş için para harcamak yerine fabrika açılsaydı o fabrika hem iş imkani hemde ülkeye getiri sağlardı
2015e kadar ekonomi gelişti ve ülke dışa bağlılıktan biraz kurtuldutayyib ülkeyi nasıl geliştirdi
2010 da dolar 1.50tl 2015 de 2.60tl ekonomi nasıl gelişti anlamadım2015e kadar ekonomi gelişti ve ülke dışa bağlılıktan biraz kurtuldu
Kur her şey değildir önemli olan gsyh dir2010 da dolar 1.50tl 2015 de 2.60tl ekonomi nasıl gelişti anlamadım
Googleye Türkiye GSYH yaz 2002 den sonraki artışa bak2010 da dolar 1.50tl 2015 de 2.60tl ekonomi nasıl gelişti anlamadım