Neler Yeni

Fiyatlar çok pahalı bıktım artık.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
3-5 üninin 3-5 bölümü dışında işsiz kalıyorsun zaten işe girsen bile doğru düzgün hayatın olsun diye borç içine düşüyorsun
Hocam bazen görüyorum okumayı fenan boşvercem diyorlar nedne olarka bunu gösteriyorlar evet bu etkili olur ancak kendimizi geliştirmenin önemini anladığımız zaman hep yarayacak o bize.

Ariseks

80+ Gold
Hocam bazen görüyorum okumayı fenan boşvercem diyorlar nedne olarka bunu gösteriyorlar evet bu etkili olur ancak kendimizi geliştirmenin önemini anladığımız zaman hep yarayacak o bize.
Adamın ticaret zekası vardır biliyordur okumaz neden okuyup 6-7k maaş için yırtmaz kendini
Kendi işini Kurar batar yine kurar

biri vardır bı şartlara kabul olur

şahsen kendi işimi kurcam ben ama okulda Okuyacağım

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Adamın ticaret zekası vardır biliyordur okumaz neden okuyup 6-7k maaş için yırtmaz kendini

Hocam asıl dediğim bilgiye aç olmak ve habire yeni şeyler öğrenmek olay.
Eğer aklın varsa git ticaret yap . ticareti beceren parayı kırıyor zaten.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Screenshot_2021-08-08-05-28-01-72.jpg

Biz hazirci kolay yoldan milyoner olmak istiyormuşuz öyle diyor dayılar.

efay144

80+ Silver
Arkadaşlar ben niye böyle yaşamak zorundayım niye istediğim şeyi alamıyorum niye doya doya gezip eğlenemiyorum niye siyaset hakkında her şeyi biliyorum bıktım artık yeter. Yurt dışında 3000 birim paraya rahat bir şekilde en iyi bilgisayar alınabiliyor ben 2 GB RAM'li bilgisayar ile idare ediyorum neden hakettim mi böyle bir şeyi hayır. Ben de oyun oynamak istiyorum ama olmuyor olmayacak gibi gözüküyor zaten okumayı geçtim atanmak veya iş bulmak imkansız gibi bir şey koskoca Türkiye niye böyle Güney Afrika bile bazı konularda hatta çoğu konuda alım gücünde bizden daha iyi ama niye soruyorum kendime de ne yaptık da bu ülke böyle oldu gerçekten Atatürk hayatta olsa devlet başlarındaki insanlara ve bu ülkeyi bu hale getirenlerin yüzüne tükürür ve bizim uğruna can verdiğimiz ülke gerçekten böyle mi olacaktı yazık size derdi. Neyse size içimi dökmek istedim iyi günler hayırlı forumlar.
"Verdiler yetkiyi gördük etkiyi" olaylar en kısa en özet şekliyle bundan dolayı oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizim köylü ilkokul mezunu ve traktör ticareti yapıyor şu anda baya zengin adam apartman dikti ama bu işte batmakta var 4 5 yıl önce battı ve 0dan tekrar ayağa kalktı

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ahmet Tarık Türk
Vallaha bende bıktım 20 yaşındayım kendimi 60 yaşında gibi hissediyorum 😞

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,965
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Arkadaşlar ben niye böyle yaşamak zorundayım niye istediğim şeyi alamıyorum niye doya doya gezip eğlenemiyorum niye siyaset hakkında her şeyi biliyorum bıktım artık yeter. Yurt dışında 3000 birim paraya rahat bir şekilde en iyi bilgisayar alınabiliyor ben 2 GB RAM'li bilgisayar ile idare ediyorum neden hakettim mi böyle bir şeyi hayır. Ben de oyun oynamak istiyorum ama olmuyor olmayacak gibi gözüküyor zaten okumayı geçtim atanmak veya iş bulmak imkansız gibi bir şey koskoca Türkiye niye böyle Güney Afrika bile bazı konularda hatta çoğu konuda alım gücünde bizden daha iyi ama niye soruyorum kendime de ne yaptık da bu ülke böyle oldu gerçekten Atatürk hayatta olsa devlet başlarındaki insanlara ve bu ülkeyi bu hale getirenlerin yüzüne tükürür ve bizim uğruna can verdiğimiz ülke gerçekten böyle mi olacaktı yazık size derdi. Neyse size imi dökmek istedim iyi günler hayırlı forumlar.

download.png

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
Top Bottom