Neler Yeni

Fiyatlar daha fazla düşer mi

Exrecibe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Ali Dağ
Hocam düşünürsen 2 aylık MSI armor rx6600 var elimde oyun Pcm de takılı sahibinden filan 6800 koydum ama sana 6 k ya birakabilirim
0 alim ben reis 500 TL fazla verim korkuyurum biraz ikinci elden 4000 dersen alırdım da fazla farkı yok bence 😅👍

SadeceSeyf

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Muhammet ali
Hocam ciddi mana da sıfır parası istiyorsunuz :D iyi satışlar dilerim
Wp varmı 5700 lira veren al satıcı bir arkadaş var 2 gün önce atayım ekran görüntüsünü ve bu kartın sıfırı MSI armor modeli 8 k onada bakabilirsin

• Hahaha
Reaksiyonlar: f0ze

SadeceSeyf

80+ Gold
Wp varmı 5700 lira veren al satıcı bir arkadaş var 2 gün önce atayım ekran görüntüsünü ve bu kartın sıfırı MSI armor modeli 8 k onada bakabilirsin
Bana pahalı gelir başkasına gelmez. Bunlar başka şeyler . :d

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Muhammet ali
Bana pahalı gelir başkasına gelmez. Bunlar başka şeyler . :d
Orası ayrı mesele az önceki saçma yorumun ayrı mesele sana pahalı gelebilir ona bir şey diyemem ama kartın sıfır fiyatından haberin olmayıp sıfırı parası istiyorsun demek saçma

SadeceSeyf

80+ Gold
Orası ayrı mesele az önceki saçma yorumun ayrı mesele sana pahalı gelebilir ona bir şey diyemem ama kartın sıfır fiyatından haberin olmayıp sıfırı parası istiyorsun demek saçma
Ben onu kart modeli olarak ayrı yazmış olabilir miyim? Ve evet yine söylüyorum ikinci el bir karta nazaran pahalı. Daha dün 6600 Xt 6500 e satıldı. Sizin aldığınız fiyattan aşağıya düştü diye siz fiyat düşmezsiniz orası ayrı ama piyasanın da düştüğü gerçeği ayrı. Neyse daha fazla uzatmayalım iyi günler

Yunus Yıldız

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Captain Jack Sparrow

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Çok daha kaliteli olan ASUS Dual modeli 6.499 TL den sıfır olarak satılıyor. Ve ürünü paylaştım. Bu armor modeli hem en giriş seviyesi modellerden biri hemde ikinci el 5.000-5.600 TL arasında satılırsa belki alınabilir. Ancak her halükarda ben olsam kesinlikle Asus Dual modelini sıfır olarak alırdım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Muhammet ali
Herkesin kendince yorumu ve düşüncesi vardır saygı duyarım karta 5.7 k ve 5.,5 k çok teklif geldi benim minimum vericegim fiyat 6 k arkadaşlar herkesin düşüncesine saygı duyuyorum kendimede duyulmasını düşünüyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: f0ze

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Herkesin kendince yorumu ve düşüncesi vardır saygı duyarım karta 5.7 k ve 5.,5 k çok teklif geldi benim minimum vericegim fiyat 6 k arkadaşlar herkesin düşüncesine saygı duyuyorum kendimede duyulmasını düşünüyorum
Tabii ki istediğiniz fiyata satmayı deneyebilirsiniz. Saygı duyarım, sadece fikrimi belirttim.

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
Ekran kartı piyasası düşmeye başlıyor 2. el satıcılar da "Ben 10 bine aldım niye 7 binden satayım, piyasa anca 1-2 hafta düşer sonra yükselir. Niye zarar edeyim" kafasına giriyorlar ya, gırtlaklayasım geliyor. Daha iki gün önce sıfır 17 bine Rtx 3080 satılmış sahibindende ki ilanlara bakıyorum hepsi sıfır fiyat istiyor. Allahım sen büyüksün yarabbim, sabır sabır...

Top Bottom