Fiyatları İyiyken Alınmalı

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
481
Ekran görüntüsü 2023-09-23 235923.png

İkiside elimde mevcuttur ekstradan yeniden almak istedim. Sizlerle paylaşmak istedim. Altta usb belleğin hızı mevcuttur.

Ekran görüntüsü 2023-09-24 002949.png

Alıntıyı görüntüle
İkiside elimde mevcuttur ekstradan yeniden almak istedim. Sizlerle paylaşmak istedim. Altta usb belleğin hızı mevcuttur.

Alıntıyı görüntüle
hızı 3.2 ye göre çok kötü

O flashı 3 hafta önce d&r dan 169 dan 109 a aldım ucuz diye seviniyordum :(
Ve kullandım pek tatmin etmedi sandisk e göre yavaş...

o flash bellek alınmaz vaad ettiği hızları veremiyor fiyatı iyi olabilir ama sorunlu değmez 3.2 istiyorsanız başka modellere bakmanızı öneririm. sandisk ultra luxe gibi.

Hepsi buradada en ucuz fakat altta gibi fiyatı oluyor
Ekran görüntüsü 2023-09-24 004159.png

usb bellek ise yine en ucuzu itopyada ve 30tl kargosu mevcuttur. Toplam 74 ₺ oluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o flash bellek alınmaz vaad ettiği hızları veremiyor fiyatı iyi olabilir ama sorunlu değmez 3.2 istiyorsanız başka modellere bakmanızı öneririm. sandisk ultra luxe gibi.
Normal yedeklerde durması için ideal bence. Sürekli aktarım yapanlar için uygun değil zaten. Resim, video, dosya depolama için idealdir bana göre. Ben ilk defa sistem aldım ve evde sadece bir adet usb bellek bulunuyordu onun içinde de üniversite notları vs. Sistem aldığım vakit driver, bios, windows upgrade için aldım ve kullandım. Sorun yaşattırmadı.

Son düzenleme:
Geri