Neler Yeni

Fiziğim sizce iyi mi??

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Zheren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kıvanç
Çoklu Konu, Spam
Merhaba fiziğim sizce iyi mi?

Ekler

• IMG_20231222_203729.jpg
    IMG_20231222_203729.jpg
    3.3 MB · Hit: 131

şahin doğan

80+ Platinum
Çok iyi reis. Memiktolar dik, alt göbek yağ, kollar kürdan, bel simitide çıkmaya başlamış. Aranan harika fizik!
Aynı konuyu açıp durma.

duayen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Attila Timur
10 numara biladerim, temiz beslenmeye dikkat et mık gibi olursun

kahya311

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammet Kahya
Merhaba fiziğim sizce iyi mi?
kötü kardeşim rica edeceğim başka konu açma bu konu hakkında diyet yapıp ağırlık kaldırmadan da kurtulamazsın git araştırmanı yap iyi bir antrenman programı bul ve acilen başla

5 dakika önceki konuda yeteri kadar tatmin olmadın sanırım. Vücudun iyi değil kardeşim konu açıp da moralini düşürme sporunu yap.

Quervain

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
koray erol
kaç net yapıyorsun

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Çok iyi reis. Memiktolar dik, alt göbek yağ, kollar kürdan, bel simitide çıkmaya başlamış. Aranan harika fizik!
Aynı konuyu açıp durma.
kötü kardeşim rica edeceğim başka konu açma bu konu hakkında diyet yapıp ağırlık kaldırmadan da kurtulamazsın git araştırmanı yap iyi bir antrenman programı bul ve acilen başla
5 dakika önceki konuda yeteri kadar tatmin olmadın sanırım. Vücudun iyi değil kardeşim konu açıp da moralini düşürme sporunu yap.
ben çözdüm bu elemanı spora yeni başlamış böyle konu açıp kötü yorum yapılmasını bekliyor sonra hepsini tek tek ss alıcak, 2-3 yıl spor yapıp güzel bi fizik yaptığında edit yapıp tiktoka atıcak, demedi demeyin yapıcak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben çözdüm bu elemanı spora yeni başlamış böyle konu açıp kötü yorum yapılmasını bekliyor sonra hepsini tek tek ss alıcak, 2-3 yıl spor yapıp güzel bi fizik yaptığında edit yapıp tiktoka atıcak, demedi demeyin yapıcak.
arkayada ansi bala vida şarkısı oh mis 150k beğeni garantili video

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom