üst vücut aban yavrum iyi bi şeyler çıkablilirMerhaba fiziğim sizce iyi mi?
niye aynı konudan iki tane açıp yükseltiyorsun kanka? diğer konudaki yorumlamalar hoşuna mı gitmedi?Merhaba fiziğim sizce iyi mi?
kötü kardeşim rica edeceğim başka konu açma bu konu hakkında diyet yapıp ağırlık kaldırmadan da kurtulamazsın git araştırmanı yap iyi bir antrenman programı bul ve acilen başlaMerhaba fiziğim sizce iyi mi?
Çok iyi reis. Memiktolar dik, alt göbek yağ, kollar kürdan, bel simitide çıkmaya başlamış. Aranan harika fizik!
Aynı konuyu açıp durma.
kötü kardeşim rica edeceğim başka konu açma bu konu hakkında diyet yapıp ağırlık kaldırmadan da kurtulamazsın git araştırmanı yap iyi bir antrenman programı bul ve acilen başla
ben çözdüm bu elemanı spora yeni başlamış böyle konu açıp kötü yorum yapılmasını bekliyor sonra hepsini tek tek ss alıcak, 2-3 yıl spor yapıp güzel bi fizik yaptığında edit yapıp tiktoka atıcak, demedi demeyin yapıcak.5 dakika önceki konuda yeteri kadar tatmin olmadın sanırım. Vücudun iyi değil kardeşim konu açıp da moralini düşürme sporunu yap.
arkayada ansi bala vida şarkısı oh mis 150k beğeni garantili videoben çözdüm bu elemanı spora yeni başlamış böyle konu açıp kötü yorum yapılmasını bekliyor sonra hepsini tek tek ss alıcak, 2-3 yıl spor yapıp güzel bi fizik yaptığında edit yapıp tiktoka atıcak, demedi demeyin yapıcak.
jinekomasti?Merhaba fiziğim sizce iyi mi?