Fkif

casper düşünürseniz bu fiyat bandında daha güçlü laptoplar alabilirsiniz ama kronik sorunlardan bahsediliyor

asus tuf net öeriyorum son zamanda 2 modelin de kasasına baktım victusun kasa kalitesi çok geride panel çok kötü tuf serisiyle yarışamaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ancak yazdığınız modelin internet satışı yok sanırım sadece mediamarkta teşhir gördüm ben

asus tuf 8 gb ram diyor yükseltmeye ihtyiacı olur muhtemelen laptopların linkini atabilirseniz belki daha rahat yardımcı olabilirim

Vhgyuuuygfg hhvb

Son düzenleme:
Gigabayte için biraz çekiniyorum ve oyun için almayacağım için ekran kartından ziyade işlemci benim için daha ön planda peki eğer bu asus alınırsa bu fiyata alınabilecek en iyi model bu mudur ?
35 bin civarina çıkabilirim
en iyi model bu mudur ile sorduğunuz model hangisi anlayamadım ama stok görünmüyor. söyle söyleyeyim bu bütçelerde ekran kartını 3060-4050 gibi tutup marka panel ve kasa kalitesi sağlayabilirsiniz. yada ekran kartı gücüne yüklenip kalan özelliklerinden biraz feragat edebilirsiniz. eğer diyorsanız ki benim ekran kartıyla işim yok 3060-4050 lenovo asus rog strix msi gibi markalardan daha araştırabilirsiniz ama dediğim gibi eğer derdiniz ekran kartı gücüyse 4060 gigabyte asus tuf ve casper alabilirsiniz. yine bi bakayım sizin için

işlemcisi oldukça güçlü ve intel ancak dedigim gibi hp kasa bir video atayım isterseniz bu kasayla ilgili bir inceleme görrmüştüm. bende yakın zamanda laptop aldım. birazdan forumdan bu paraya 4060 alınabilir tarzı yorumlarda gelecektir bende benzer fikirdeyim yine karar sizin

Geri