ErdemSipahi
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Mümkünse biri FL 21 linki atabilir mi? Özelden bana atabilen olursa çok harika olur.
fl 21 bana da atabilir misin rica etsem şimdiden teşekkürlerbirazdan dm den atıcam drıveden 21 atıyorum 24 de en azından benım ındırdıklerımde bos sorunlar oluyodu zaten aynı seyler drıvenın dosyayı ındırmesını beklıyorum
dmfl 21 bana da atabilir misiniz lütfen
fl 21 bana da atabilir misin rica etsem şimdiden teşekkürler
Hocam bende dm alabilir miyim rica etsem baya aradım ama indirmenin bir yolunu bulamadım bir türlübirazdan dm den atıcam drıveden 21 atıyorum 24 de en azından benım ındırdıklerımde bos sorunlar oluyodu zaten aynı seyler drıvenın dosyayı ındırmesını beklıyorum
dm attım hocamHocam bende dm alabilir miyim rica etsem baya aradım ama indirmenin bir yolunu bulamadım bir türlü
Evet daha önceki hafta bir arkadaşıma yükledim.Bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba hobi olarak başlamak istiyorum ve ilk başta uygulamayı denemek istiyorum belki de sıkılıcağım bir şey için 6000 vermek istemiyorum.
banada dm den gönderebilirmisiniz fl studio link hocamForumda link paylaşmak yasak değil ise indirme linki atabilirim hocam.
bende link var hocam ben göndereyim gece vakti pek aktif olmazbanada dm den gönderebilirmisiniz fl studio link hocam
sebebi nedir hocam merakımdan soruyorumBu uygulamayı kullanmayın
Bu uygulama ahlaksız bir yygulama