Flame kit zaralımı cg

DramGOM

80+
Reaksiyon skoru
1
arora cg 50 .150.cc cg var egzozdaki oksijen sensörünü söküp buji taktım tuş bağladım tuşla gayet güzel ateş atıyor ama merak ettiğim soru şu bunun herhangibi bir zararı varmı
siboblara olsun pistona olsun lütfennn motordan anlamayan sadece instadan piston delinir demeyeyin lütfen geriçekten ya deneyip uzun kullanan veya motorun çalışma prensibini bilenler cevap versin

Egzoz boşsa bişe olucağını zannetmem egzozu yersin bi zaman sonra boş gibi olur sentende doğru ise bişe olucağını zannetmem ama bujisiz patlatıyorsa kendi başına evet o zararlı sibobları yakarsın. piston delinmeside öyle şeylerle olmaz zaten yani sıkıştırma aşırı fazla ise piston un dökümse forget değilse olur yada subablar öper ondan olur. konun biraz eski ama genede yazayım dedim.

var elbette oksijen sensörü sökmen sorun 1, ateş atması sorun 2. yakıt hava karışımını bozuyorsun beyin gider motorun kafası karışır

arora cg 50 .150.cc cg var egzozdaki oksijen sensörünü söküp buji taktım tuş bağladım tuşla gayet güzel ateş atıyor ama merak ettiğim soru şu bunun herhangibi bir zararı varmı
siboblara olsun pistona olsun lütfennn motordan anlamayan sadece instadan piston delinir demeyeyin lütfen geriçekten ya deneyip uzun kullanan veya motorun çalışma prensibini bilenler cevap versin
oksijen sensörü sökülmez hocam hava yakıt karışımını ayarlıyor o yani motor içindeki yanmayı kaliteli hale getiren bi sensör

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,839
Üyeler
189,167
Son üye
..utku...
Geri