Flash belleğe format hazırlama

HakanTrn

80+
Reaksiyon skoru
3
arkadaşlar şu hatayı alıyorum iso da denedim rufus falan hep hata verdi yardımcı olacak var mı

Ekler

• resim_2024-12-01_135151634.png
    resim_2024-12-01_135151634.png
    39 KB · Hit: 42
ISO'yu tekrar indirip Rufus ile flash belleğe yazdır. Sonra boot menüsünden flash belleği seçerek formata başla.

rufus ile flash belleğe yazdırma sırasında disk yok diyip hata veriyor
diğer türlü direk flasha yazdırmaya çalışınca tekrar resimdeki hatayı veriyor iki eski flash da denedin normal kullanımlarda sorun yoktu

ben hiç rufus felan yapmadım win10 dosyasını indirip içine attım sonra biostan seçip attım hep format sorun olmadı.

Flash belleğe normal olarak dosya atmayı ve sonra silmeyi denermisiniz
şu şekilde gmörünmeye başladı iki flash da içini açınca bir şeyler yüklenebiliyor
Post automatically merged:

ben hiç rufus felan yapmadım win10 dosyasını indirip içine attım sonra biostan seçip attım hep format sorun olmadı.
bende bugüne kadar hiç yaşamadım rufus kullanmadan halihazırdaki laptopta indirip başka bilgisayarlara format atıyordum

Ekler

• resim_2024-12-01_151232372.png
    resim_2024-12-01_151232372.png
    74.1 KB · Hit: 26
şu şekilde gmörünmeye başladı iki flash da içini açınca bir şeyler yüklenebiliyor

bende bugüne kadar hiç yaşamadım rufus kullanmadan halihazırdaki laptopta indirip başka bilgisayarlara format atıyordum
Bilgisayar /yönet kısmından usb belleği komple silip tekrar yeni birim yapsanız düzelecek gibi.

İlk defa gördüm kendi içine kısayol yapmış.
Virüs olabilir mi sistemde.

Rufus normalde düzeltir böyle sorunları iso yüklemek yerine sadece biçimlendirme yapılsa o da çözüm olabilir

Bilgisayar /yönet kısmından usb belleği komple silip tekrar yeni birim yapsanız düzelecek gibi.

İlk defa gördüm kendi içine kısayol yapmış.
Virüs olabilir mi sistemde.

Rufus normalde düzeltir böyle sorunları iso yüklemek yerine sadece biçimlendirme yapılsa o da çözüm olabilir
biçimlendirdim aynı şimdi yeni flash da deniyorum

virüs var galiba yeni flashda içinde kısayol oluşuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,163
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick