- Reaksiyon skoru
- 731
32 gb flash belleğin içine windows kurup kullanmak istiyorum böyle bir şey yapabilir miyim aceba
Evet yapabilirsin. Forumda tonla rehber var bununla ilgili.32 gb flash belleğin içine windows kurup kullanmak istiyorum böyle bir şey yapabilir miyim aceba
İşletim sistemi olarak mı?32 gb flash belleğin içine windows kurup kullanmak istiyorum böyle bir şey yapabilir miyim aceba
Deniyorum ama olmuyor hocam flash belleği görmüyor windows kurulum sırasındaEvet yapabilirsin. Forumda tonla rehber var bununla ilgili.
Anlamadım hocamWinToUSB.
WinToUSB ile yapılabiliyor olması gerekiyor. Youtube'dan videolarına bakabilirsiniz. Kendim hiç denemediğim için anlatamıyorum.Anlamadım hocam
Tamamdır hocam sağolunWinToUSB ile yapılabiliyor olması gerekiyor. Youtube'dan videolarına bakabilirsiniz. Kendim hiç denemediğim için anlatamıyorum.
Rufus ile yazdırırsan kesin görür.Tamamdır hocam sağolun
zaten öyle yaptım ama sıkıntı şu hocam 16gb lik flash a windows iso yu yazdım bunu 32gb lik flash a kuracağım yani windows u ssd veya hdd den değil de flash dan kullanacağım fakat 32 lik flash ı yükleme ekranında görmüyorRufus ile yazdırırsan kesin görür.
evet 2.0 hocam neden kiYapılabilir ama asla öneriyorum Windows 10 5 dakikada bile açılmaz eğer 2.0 ise bellek.
Flash görmüyor doğru. Ben de eksiden denemiştim görmüyor.evet 2.0 hocam neden ki