Neler Yeni

Flash belleği biçimlendirme

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Muhammed kaya
1603366645356447151972725318003.jpg
Flash belleği bicimlendiriyorum ama için de böyle dosyalar kalıyor ve flasda baya virüs vardı oyuzden atmıştım sizce hala virüs olabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

1603366941194659278045648474761.jpg

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
sil dosyayı silinmiyorsa bilgisayarı yeniden başlat yine silinmezse dosya bir virüs ve bilgisayar gg (gerçi virüs olsada olmasada bilgisayar gg olmuş xp ve kırık ekran)

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Muhammed kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sil dosyayı silinmiyorsa bilgisayarı yeniden başlat yine silinmezse dosya bir virüs ve bilgisayar gg (gerçi virüs olsada olmasada bilgisayar gg olmuş xp ve kırık ekran)
Evt silmeye çalışıyorum tekrar tekrar geliyor silinmemesi baya garip ama artık kullanamayacagim sanırım USB yi

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
Evt silmeye çalışıyorum tekrar tekrar geliyor silinmemesi baya garip ama artık kullanamayacagim sanırım USB yi
bi dakika bi sıkıntı olmuş olabilir sağ tıkla yenile yine varsa kapat aç yine silmeyi dene yada dosyalar biçimlendirmeden kalmış olabilir neyle yaptın birçok uygulama usb yi biçimlendirip içine virüsü yazıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Muhammed kaya
bi dakika bi sıkıntı olmuş olabilir sağ tıkla yenile yine varsa kapat aç yine silmeyi dene yada dosyalar biçimlendirmeden kalmış olabilir neyle yaptın birçok uygulama usb yi biçimlendirip içine virüsü yazıyor
Uygulama ile yapmadım ki sadece USB yi takıp biçimlendir dedim

Kapatıp açıp gene biçimlendirdim hala varlar

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
Uygulama ile yapmadım ki sadece USB yi takıp biçimlendir dedim
o zaman kardeşim maalesef senin usb bitmiş 15-20 tl ye usb bellek var internetten alabilirsin yada in aşağıya git bi telefoncudan al
buna bakabilirsin

o zaman kardeşim maalesef senin usb bitmiş 15-20 TL ye usb bellek var internetten alabilirsin yada in aşağıya git bi telefoncudan al
buna bakabilirsin
pardon bunun 20 tl kargo var
buna bakabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Muhammed kaya
o zaman kardeşim maalesef senin usb bitmiş 15-20 TL ye usb bellek var internetten alabilirsin yada in aşağıya git bi telefoncudan al
buna bakabilirsin
Teşekkürler peki bu bilgisayara başka bir USB bellek takıp biçimlendirmistim onda böyle bir şey yoktu genede virüs bulaşmış mıdır o USB yede ?

buna bakabilirsin

pardon bunun 20 TL kargo var
buna bakabilirsin
16033679618545019553448182407982.jpg
soldaki için de dosya gözüken bunu sonrasında takmıştım bilgisayara bunu da biçimlendirmistim bunda sorun yoktu şuan virüs olma ihtimali varmı?

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
Teşekkürler peki bu bilgisayara başka bir USB bellek takıp biçimlendirmistim onda böyle bir şey yoktu genede virüs bulaşmış mıdır o USB yede ?

Alıntıyı görüntülesoldaki için de dosya gözüken bunu sonrasında takmıştım bilgisayara bunu da biçimlendirmistim bunda sorun yoktu şuan virüs olma ihtimali varmı?
dediğini tam anlamadım ama sanırım yerdekinde dosya var elindekinde yok ama bunuda biçimlendirmiştim acaba bundada virüs varmı demeye çalıştın herhalde
hayır sanmıyorum ama herhangi bi virüs programı kullanabilirsin(kaspersky ve avast hala destekliyor diye biliyorum xp yi)ama sakın ama sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn avast kullanma kasper sky yükle hempc yi hemde iki usb yi tara bişey yoksa dosya olana windows kuramazsın diğerini kullan rufusla yazıp kurabilirsin diğer pc ye windowsu

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Muhammed kaya
dediğini tam anlamadım ama sanırım yerdekinde dosya var elindekinde yok ama bunuda biçimlendirmiştim acaba bundada virüs varmı demeye çalıştın herhalde
hayır sanmıyorum ama herhangi bi virüs programı kullanabilirsin(kaspersky ve avast hala destekliyor diye biliyorum xp yi)ama sakın ama sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn avast kullanma kasper sky yükle hempc yi hemde iki usb yi tara bişey yoksa dosya olana windows kuramazsın diğerini kullan rufusla yazıp kurabilirsin diğer PC ye windowsu
Kaspersky ın 75 TL lik şuan indirimde olan sürümü 1 bilgisayar için diyorya acaba indirip silsem sonrasında diğer bilgisayarda da kullanabilir miyim ?

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
Kaspersky ın 75 TL lik şuan indirimde olan sürümü 1 bilgisayar için diyorya acaba indirip silsem sonrasında diğer bilgisayarda da kullanabilir miyim ?
abi ne gerek var iki dakka kullancan hemen deneme sürümü beleş bi tane yükle yada ne bilim crack yükle

ve hayır kullanamazsın

abi ne gerek var iki dakka kullancan hemen deneme sürümü beleş bi tane yükle yada ne bilim crack yükle

ve hayır kullanamazsın
reiz ben gidiom hadi kolay gelsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Muhammed kaya

ve hayır kullanamazsın

reiz ben gidiom hadi kolay gelsin
Eyw reis seni baya uğraştırdım

Top Bottom