BIOS güncelleyeceksen RUFUS adlı (https://rufus.ie/tr/) programı indir. İndirdikten sonra Önyükleme Seçimi kısmından FreeDOS yazanı seç ve başlat de.Flash belleğimi Fat32 yapmak istiyorum fakat biçimlendirme kısmında çıkmıyor. Çözümü var mı?
Alıntıyı görüntüle
İşletim sistemi kuracağım. Rufus ile girdiğimde de Large FAT32 yapıyor. Farklı bir flash bellek denediğimde sorun olmuyor. Acaba flash bellek ile alakalı olabilir mi?BIOS güncelleyeceksen RUFUS adlı (https://rufus.ie/tr/) programı indir. İndirdikten sonra Önyükleme Seçimi kısmından FreeDOS yazanı seç ve başlat de.
Bios ile Windows aynı şekilde mi atılıyor usb ye?BIOS güncelleyeceksen RUFUS adlı (https://rufus.ie/tr/) programı indir. İndirdikten sonra Önyükleme Seçimi kısmından FreeDOS yazanı seç ve başlat de.
Flash belleğinin boyutu 64 GB ve üstü olduğu zaman FAT32 seçeneği çıkmıyor hocam. İşletim sistemini RUFUS üstünden yazdıracaksın. Programın kendisi otomatik ayarlar onu.İşletim sistemi kuracağım. Rufus ile girdiğimde de Large FAT32 yapıyor. Farklı bir flash bellek denediğimde sorun olmuyor. Acaba flash bellek ile alakalı olabilir mi?
Hocam bir şey sorucam Windows atıcam rufus ile sonra bios içinde Windows silip biousa mı aynı şekilde atıcam?Flash belleğini boyutu 64 GB ve üstü olduğu zaman FAT32 seçeneği çıkmıyor hocam. İşletim sistemini RUFUS üstünden yazdıracaksın. Programın kendisi otomatik ayarlar onu.
- 64 GB ve üstündeki flash belleklerde BIOS diğer türlü görmüyor. Eğer 4, 8, 16 veya 32 GB flash belleğiniz varsa direk FAT32 olarak biçimlendirebilirsiniz.Bios ile Windows aynı şekilde mi atılıyor usb ye?
Başta BIOS'u güncelle. Ondan sonra Windows'u kur.Hocam bir şey sorucam Windows atıcam rufus ile sonra bios içinde Windows silip biousa mı aynı şekilde atıcam?
PC yok hocam başka nerden yüklicem biosu?- 64 GB ve üstündeki flash belleklerde BIOS diğer türlü görmüyor. Eğer 4, 8, 16 veya 32 GB flash belleğiniz varsa direk FAT32 olarak biçimlendirebilirsiniz.
- Eğer Windows kuracaksanız sadece ISO dosyasını seçeceksiniz ve sistem UEFI destekliyorsa GPT olanı seçeceksiniz. Desteklemiyorsa MBR olanı seçecekseniz. Onun dışında başka şeye gerek yok. Başlat dediğiniz zaman oradaki bütün kutucukları boş bırakın. (Microsoft hesabı zorunluluğunu kaldır diye tik olacak onu seçebilirsin.)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başta BIOS'u güncelle. Ondan sonra Windows'u kur.
64 gb hocam usbBios ile falan uğraşmaya gerek yok.
USB yi tak pc ye. Sonra cmd yi yönetici olarak çalıştır ve aşağıdaki kodu yaz.
USB etiketini kontrol et ve istemde Format / FS: FAT32 F: yaz ve "Enter" tuşuna bas. (F: yerine USB sürücünüzün sürücü harfini yazmalısın.)
Sonra fat32 olacak usb. En son işlem bitince exit yazıp komut sisteminden çıkış yap.
Fatketmez.PC yok hocam başka nerden yüklicem biosu?
Şuan yeni sipariş ettim 64 ü iade mi edim 64 sorun oluyor da bios da
64 gb hocam usb
Bende pc yok hocam yani 1 kere yükleme şansım var önce Windows mu yüklemeliyiz yoksa biosumu? 2sini aynı usb koyabşliuor muyuz?Fatketmez.
Sıkıntı yok o zaman kur Windows'u.PC yok hocam başka nerden yüklicem biosu?
Şuan yeni sipariş ettim 64 ü iade mi edim 64 sorun oluyor da bios da
64 gb hocam usb