onlar kore için falan özel sürümler diye biliyorum normalini seçHangisini seceyim? Oyun icin
Single LaungageHangisini seceyim? Oyun icin
onlar kore için falan özel sürümler diye biliyorum normalini seç
Tamam single language 64 biti indiriyorum. 10 ve 8.1 karsilastirmalarinda ekran karti bazen darbogaz yapmis 8.1 de ama denemek istiyordum epeydir 8.1'i deSingle Laungage
64 bitMesaj otomatik birleştirildi:
Tamam single language 64 biti indiriyorum. 10 ve 8.1 karsilastirmalarinda ekran karti bazen darbogaz yapmis 8.1 de ama denemek istiyordum epeydir 8.1'i de
Single languagr indiriyorum 100mb az iniyor. Sanirkm daha az dil destegi varonlar kore için falan özel sürümler diye biliyorum normalini seç
şimdi internetten baktım müzik oynatıcsıı falan olmuyormuş normalini seç
64 bit
Single Laungage
Sagolun bu arada tesekkur ederimSingle languagr indiriyorum 100mb az iniyor. Sanirkm daha az dil destegi var
Mesaj otomatik birleştirildi:
dil değiştirilmiyormuşSingle languagr indiriyorum 100mb az iniyor. Sanirkm daha az dil destegi var
64 bit
Arkadaslar bunu flash bellege atmadan setup yapsam olur dimi?Single Laungage
Bide bu kisma ne yapmaliyim? Guncelleme alayim mi? En asagida da windowsun daha iyi yuklenmesine yardimci olmak istiyorum kutucugu var. İsaretliyim mi?Arkadaslar bunu flash bellege atmadan setup yapsam olur dimi?
Güncel kalsın ama setup ile kurmak sağlıklı değil eski windows kalıyor ve yer kaplıyor.Arkadaslar bunu flash bellege atmadan setup yapsam olur dimi?
Bide bu kisma ne yapmaliyim? Guncelleme alayim mi? En asagida da windowsun daha iyi yuklenmesine yardimci olmak istiyorum kutucugu var. İsaretliyim mi?
Diski ikiye böl birine dosyaları yedekle birine windows kur.Abi tuh ya off flash bellek de dolu
Asagidaki kutucugu isaretliyim mi?Diski ikiye böl birine dosyaları yedekle birine windows kur.
500gb hard disk + 120gb ssd var. Karsima pcyi komple sifirla secenegi cikmiyor mu?Diski ikiye böl birine dosyaları yedekle birine windows kur.
Niye urun anahtari istiyor kiDiski ikiye böl birine dosyaları yedekle birine windows kur.