flex psu arıyorum ama trde asla bulamadım nasıldır linkteki alınır mı başka seçenek yok çünkü
2.el asla yok hocam bu fiyatlarda 1 ilan gördüm adam 500w flex psuya 9k yazmış komik yaniLillian diye bilindik PSU üreticisi yok. Muhtemelen Çin'den 20 dolara alınıp üzerine etiket basılmış, No-Name ürün. İkinci el delta veya hp modeller bak.
Bu PSU'yu aldım. Ryzen 7 7700X işlemci PBO açık 142W kullanıyor. RX 6400 ile beraber kullanıyorum. Bir sorun yaratmıyor şimdilik. PSU çok fazla ısınmıyor. Öyle bir gürültülü çalışmada görmedim şimdilik. RTX 5060'a geçiş yapacağım yakında. O zaman ne kadar götürür göreceğim. Zaten FLEX PSU'larda başka alternatifide yok türkiyede. Diğer satıcılar bile bu PSU'yu 7-8K'dan satıyor. Gereksiz pahalı satıyorlar. Bu PSU dışında bir alternatif malesef yok. FSP'nin 250W'lık flex PSU'u vardı ona göre daha kaliteli bir hissiyat var. Pişman eder mi bilmiyorum fakat şimdilik gayet iyi görünüyor.flex psu arıyorum ama trde asla bulamadım nasıldır linkteki alınır mı başka seçenek yok çünkü
yani hocam r5 5500 1660ti vsya 2060 ile kullanacagım yani 12vdan 250w bile yeter aslında ama dediğiniz gibi başka alternatif yok birde merakımdan hocam kendi topladıgınız sistemin fotoğrafını atabilir misiniz hangi kasa anakart vs merak ettim bu itx olaylarına cok ilgiliyim sağolun şimdidenBu PSU'yu aldım. Ryzen 7 7700X işlemci PBO açık 142W kullanıyor. RX 6400 ile beraber kullanıyorum. Bir sorun yaratmıyor şimdilik. PSU çok fazla ısınmıyor. Öyle bir gürültülü çalışmada görmedim şimdilik. RTX 5060'a geçiş yapacağım yakında. O zaman ne kadar götürür göreceğim. Zaten FLEX PSU'larda başka alternatifide yok türkiyede. Diğer satıcılar bile bu PSU'yu 7-8K'dan satıyor. Gereksiz pahalı satıyorlar. Bu PSU dışında bir alternatif malesef yok. FSP'nin 250W'lık flex PSU'u vardı ona göre daha kaliteli bir hissiyat var. Pişman eder mi bilmiyorum fakat şimdilik gayet iyi görünüyor.
Kasayı temudan sipariş vermiştim halen gelecek (Karayoluyla göndermişler bide tahmini 4 şubat civarı düşecek). Şuan açık sistem olarak kenarda duruyor. PSU görselinide paylaşayım. Üzerinde çince 2 satır var amper için ne nedir bilemiyorum. Fakat sizin sisteminiz için fazlasıyla yeterli olacaktır.yani hocam r5 5500 1660ti vsya 2060 ile kullanacagım yani 12vdan 250w bile yeter aslında ama dediğiniz gibi başka alternatif yok birde merakımdan hocam kendi topladıgınız sistemin fotoğrafını atabilir misiniz hangi kasa anakart vs merak ettim bu itx olaylarına cok ilgiliyim sağolun şimdiden
hocam temudan aldıgınız kasa ve sogutucu super duruyor maalesef yurt dısından alımlar bittiği için bu tarz bisey alamayacagım gibi elinize saglık ugrasıp bilgilendirdiğiniz içinde teşekkürler birde hocam sanırım subatta geliyor vergi olayı gelmeden sıperısı versem geldiğinde gecer mi gumrukten yoksa taabi olur muKasayı temudan sipariş vermiştim halen gelecek (Karayoluyla göndermişler bide tahmini 4 şubat civarı düşecek). Şuan açık sistem olarak kenarda duruyor. PSU görselinide paylaşayım. Üzerinde çince 2 satır var amper için ne nedir bilemiyorum. Fakat sizin sisteminiz için fazlasıyla yeterli olacaktır.
Alıntıyı görüntüle
Topladığım sistem:
Anakart: Colorful Cvn B850I Gamıng Frozen V14,
İşlemci: Ryzen 7 7700X
SSD: MLD M800 1TB
Soğutucu: 6 boru hattına sahip temudan aldığım ucuz yollu soğutucu. testte baya iyi sonuç verdi. ben alırken ucuzdu da şuan fiyatını 2ye katlamışlar:
RAM: G.Skill Trident Z5 Neo RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz CL32
Alıntıyı görüntüle
Sipariş verdiğim kasa bu:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yapay zeka ile üzerini düzelttirdim. Net bilgileri bu şekilde görebilirsiniz. 12V için 300W çıkış veriyor. Max çıkış olarakda 371W veriyor.
Alıntıyı görüntüle
Bu kasadan sipariş verirseniz kesin gümrüğe takılır. Ben 29 aralıkta sipariş vermiştim. istanbula düşmesi bile 30 gün civarı sürüyor. Gümrük işleride başa bela olduğu için kesinlikle sipariş vermeye gelmez şuanda (6 şubata yetişmez. Müşavirlik felan fişman karışması gerekir). Siz kasa aldınız mı? Aldıysanız modeli nedir?hocam temudan aldıgınız kasa ve sogutucu super duruyor maalesef yurt dısından alımlar bittiği için bu tarz bisey alamayacagım gibi elinize saglık ugrasıp bilgilendirdiğiniz içinde teşekkürler birde hocam sanırım subatta geliyor vergi olayı gelmeden sıperısı versem geldiğinde gecer mi gumrukten yoksa taabi olur mu
yok hocam almadım suanlık anakart ram işlemci mevcut kasa olarak amazonda gördüğüm bir kasa vardı 2600 civarına sizin attıgınızla aynı tarzda fakat elime iyi bir para geçerse(ogrenciyim)jonsbo nv10 alırım onun için bide lp ekran kartı gerekiyor o yuzden maaliyet biraz artıyor o kasayla beraber dediğim gibi yüksek ihtimalle amazonda gördüğüm kasayı alırım şuan stokta yok ama kasa bu https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0DVZ43PYH/ref=ox_sc_saved_image_3?smid=&psc=1Bu kasadan sipariş verirseniz kesin gümrüğe takılır. Ben 29 aralıkta sipariş vermiştim. istanbula düşmesi bile 30 gün civarı sürüyor. Gümrük işleride başa bela olduğu için kesinlikle sipariş vermeye gelmez şuanda (6 şubata yetişmez. Müşavirlik felan fişman karışması gerekir). Siz kasa aldınız mı? Aldıysanız modeli nedir?
arkadaş almış hocam sorun yok diyor zaten başka seceneğimde yok maalesef tr şartlarında yurt dışından getirtebilsek cok guzel psular varno name gibi duruyor psu ama deneyebilirsin istersen
PSU'yu denedimde sürekli yükte 300W kaldırıyor sanırım. Diğer forumlarda benzer modellerin içini açıp incelemişler. Oradaki genel şikayet fan gürültüsü. İçindeki materyallerde orta halli. GPU spike ile toplam güç tüketimi 380W üstüne çıkmazsa sorun olmaz gibi görünüyor şimdilik.no name gibi duruyor psu ama deneyebilirsin istersen
Attığınız linke baktımda şuan mevcut değil yazıyor satışda. Buradaki kasalardan hoşuma gidenler vardı ama Türkiye'ye gönderim yok görünüyor bende. Siz nasıl alabiliyorsunuz? Sizde satışa açık görünüyor mu?yok hocam almadım suanlık anakart ram işlemci mevcut kasa olarak amazonda gördüğüm bir kasa vardı 2600 civarına sizin attıgınızla aynı tarzda fakat elime iyi bir para geçerse(ogrenciyim)jonsbo nv10 alırım onun için bide lp ekran kartı gerekiyor o yuzden maaliyet biraz artıyor o kasayla beraber dediğim gibi yüksek ihtimalle amazonda gördüğüm kasayı alırım şuan stokta yok ama kasa bu https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0DVZ43PYH/ref=ox_sc_saved_image_3?smid=&psc=1
İtx setuplar çok sıkış tepiş olmuyor mu ya ufak ve compact oluşu az yer kaplaması çok harika ama bana göre elbette göze hitabı iyi değil diye düşünüyorum ben aksine ışıl ışıl canlı sanki ünlü bir ressamın Şaheserine bakıyormuş gibi bakmak istiyorum setupaPSU'yu denedimde sürekli yükte 300W kaldırıyor sanırım. Diğer forumlarda benzer modellerin içini açıp incelemişler. Oradaki genel şikayet fan gürültüsü. İçindeki materyallerde orta halli. GPU spike ile toplam güç tüketimi 380W üstüne çıkmazsa sorun olmaz gibi görünüyor şimdilik.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Attığınız linke baktımda şuan mevcut değil yazıyor satışda. Buradaki kasalardan hoşuma gidenler vardı ama Türkiye'ye gönderim yok görünüyor bende. Siz nasıl alabiliyorsunuz? Sizde satışa açık görünüyor mu?