Neler Yeni

Flexy Silver Sistemini aldım bozuk geldi

Virgil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Gökhan
Bende aldık benimde kasa çalışıyor ama ekran mouse ve fare çalışmıyor bakalım yarın bilgisayardan anlayan bir arkadaş bakacak olmadı bende geri yollayacağım
usb kablolarınıda yanlış takmışlardır anlıyorsan biraz montajdan aç farklı yere takmayı dene

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Berk
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
mustafa zabun
Moral falan kalamdı ya varya şansım bir kere gülmüyor
Sabahtan beri benimde öyle çok umutlarla almıştım ama hüsran üstüne derslerimde başladı ünide her hafta sunum yüklemem gerekiyor umarım çabuk çözülür
Mesaj otomatik birleştirildi:

usb kablolarınıda yanlış takmışlardır anlıyorsan biraz montajdan aç farklı yere takmayı dene
Ekrana da görüntü gelmiyor ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Berk
Sabahtan beri benimde öyle çok umutlarla almıştım ama hüsran üstüne derslerimde başladı ünide her hafta sunum yüklemem gerekiyor umarım çabuk çözülür
İnşallah bakalım benim anlamadığım test etmiyolar mı zaten nasıl bozuk gelebiliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
mustafa zabun
Power sup biraz gevşek gibi geldi tamda girmiyor ondan diye tahmin ediyorum

Kanka anlamıyorum şimdi dahada kötü olmasını istemiyorum
Benim psu da öyle gevşek tam girmiyor ama güç geliyor sorun yok onda bence çok sipariş olduğu için montajlar hep sıkıntılı geldi

Virgil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Gökhan

Ekrana da görüntü gelmiyor ama
Ekran kartı kablosunu iyi bagladınızmı güzelce oturttunuzmu ekran kartını yuvasına kontrol edin güç tuşuna bastıgında fanı dönüyormu ekran kartının?

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
mustafa zabun
İşte korktuğum başıma geldi
Bende korkuyordum 2 gündür forumda hep bozuk geldi yorumlarını okudum geldi taktım fişe çalışıyor aha dedim sağlam bu seferde başka yeri bozuk gelmiş umarım madur edilmeyiz elimizde yokken birşeyler yapıp çok paralar döktük inşallah düzeltirler

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Berk
Böyle taktım

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.7 MB · Hit: 43
Top Bottom