Neler Yeni

Flight Simulator 2020 oyununda yaşadığım hatalar ve çözüm arayışım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Arda Doğramacılar
Microsoft Flight Simulator: Standard oyununu (xbox game pass üyeliği ile) Xbox (Beta) uygulamasından çalıştırmaya çalışırken "Oyna" butonu yerine "Bir hata oluştu. Geçersiz oyun verileri, oynatılamıyor." yazısı çıkıyor. (Oyunun 90 küsür GB indirmesini 5 kez yaptım ve xbox beta uygulaması dışında her yerden çalıştırabildim(indirmenin bitmesine kadar).) Bu sorunu üç kez silip indirmeme rağmen yaşadım. Fakat oyunu 5 kez silip indirdim internette makalelere ve reddite bakarak çözmeye çalıştım fakat başaramadım. İlk başta indirme hızım düşüktü onu düzeltebildim fakat onun ardından inmesine rağmen devam et tuşuna bastım ve siyah bir ekran beni karşıladı oyunu admin olarak tekrar başlattım. Güncelleme aranıyor sayfasında ufak bir donma yaşadım fakat ardında mavi barın olduğu yerde yaklaşık 1/3'lük doluluk ardından oyun dondu ve tekrar tekrar denediğimde aynı donma ile karşılaştım. Önceden hiçbir oyunda bu tarz hatalar ile karşılaşmamıştım. Lütfen yardım edin. Sistemim 16 GB RAM i7 7700 GTX 1060. Normal şartlarda sistemim bu oyunu düşük veya orta ayarlarda rahatlıkla kaldırması lazımdı. İnternet hızım 100 mbps download 5 mbps upload, bununda yeterli olması lazımdı.

Top Bottom