Neler Yeni

Flixnet ping değerlerim normal mi, yoksa farklı firmaya geçeyim mi?

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ahmet çavdar
75 mbps paket kullanıyorum 230 tl ocak ayına kadar bu fiyat kalmaya devam edecekmiş, Ping değerlerim speed testte 20-25 ping arası değişiyor, online oyunlarda 60-82 ping arası değişiyor bundan dolayı memnun değilim, sizce sıkıntı yapmayıp devam mı etmeliyim yoksa başka firmaya geçeyim mi?

Ben hangi firmaya geçersem geçeyim sadece ping değerlerim değişiyor, kopma veya müşteri temsilcisi ile hiç sorun yaşamıyorum çok uzun süredir.

Şuan gigaspeed kampanya var, 3 ay 270 tl sonraki aylarda haziran 2025'e kadar 299 tl veya comnet 299 tl

Gigaspeed kullanan var mı nasıl memnunmusunuz?

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
75 mbps paket kullanıyorum 230 tl ocak ayına kadar bu fiyat kalmaya devam edecekmiş, Ping değerlerim speed testte 20-25 ping arası değişiyor, online oyunlarda 60-82 ping arası değişiyor bundan dolayı memnun değilim, sizce sıkıntı yapmayıp devam mı etmeliyim yoksa başka firmaya geçeyim mi?

Ben hangi firmaya geçersem geçeyim sadece ping değerlerim değişiyor, kopma veya müşteri temsilcisi ile hiç sorun yaşamıyorum çok uzun süredir.

Şuan gigaspeed kampanya var, 3 ay 270 tl sonraki aylarda haziran 2025'e kadar 299 tl veya comnet 299 tl

Gigaspeed kullanan var mı nasıl memnunmusunuz?
Ping konusunda senin konumun (speedtest için geçerli) ve oyun sunucusunun konumu önemli. Almanya sunucularında 60ms gayet normal bir değer.

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
türk telekoma geç
Çok yararlı bir öneri. Kesinlikle evinin en yakın internet kutusuna yakınlığı vs. önemli değil. Sorun kullandığı ISS, kesinlikle öyledir. Nasıl aklıma gelemedi acaba?

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ahmet çavdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ping konusunda senin konumun (speedtest için geçerli) ve oyun sunucusunun konumu önemli. Almanya sunucularında 60ms gayet normal bir değer.
Flixnet'ten önce 6 firma kullandım, hepsinde ping değerlerim Flixnet'ten 20-30 ping arası daha düşüktü, 3 aylık bekleme sürem doldu bu ay, ondan dolayı farklı firmaya geçeyim mi bilemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

türk telekoma geç
Türk telekoma 600 tl vermek istemiyorum gereksiz pahalı

Lady-Of-Ice

80+ Silver
Konya için normal; trafik İstanbul-Konya'ya oradana da tahminen Ankara üzerinden dağılıyor.
Oyun için Fixnet'e bakabilirsiniz.

dostveviski

80+ Bronze
Türknet kullanıyorum bundan önce iki farklı firma daha kullandım. En iyi ping ve hız değerlerimi şuan Türknet' te alıyorum. Keşke internet sağlayıcılarını bir günlük kayıt olmadan test imkanı olsaydı :D Herkes kendine en uygun sağlayıcıyı seçebilirdi.

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Flixnet'ten önce 6 firma kullandım, hepsinde ping değerlerim Flixnet'ten 20-30 ping arası daha düşüktü, 3 aylık bekleme sürem doldu bu ay, ondan dolayı farklı firmaya geçeyim mi bilemedim.

Türk telekoma 600 tl vermek istemiyorum gereksiz pahalı
Şahsen Comnet kullanıyorum ve gayet memnunum. Aylık 100Mbps internet 299₺ lakin sundukları hizmetin Türkiye'de eşi benzeri bulunmuyor. TürkNET'de gayet iyi bir firma lakin Comnet kadar özgür bir internet sunamıyor, en azından ben böyle biliyorum. Özgür internetten kastım VPN kullanmadan Türkiye'de yasaklı olan bütün internet sitelerine girebiliyorsunuz.

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ahmet çavdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konya için normal; trafik İstanbul-Konya'ya oradana da tahminen Ankara üzerinden dağılıyor.
Oyun için Fixnet'e bakabilirsiniz.
gıbırnette kullandım bu kadar yüksek değildi ping değerlerim, firmadan firmaya çok değişiyor pingler maalesef

yusuf34

80+ Silver
Şahsen Comnet kullanıyorum ve gayet memnunum. Aylık 100Mbps internet 299₺ lakin sundukları hizmetin Türkiye'de eşi benzeri bulunmuyor. TürkNET'de gayet iyi bir firma lakin Comnet kadar özgür bir internet sunamıyor, en azından ben böyle biliyorum. Özgür internetten kastım VPN kullanmadan Türkiye'de yasaklı olan bütün internet sitelerine girebiliyorsunuz.
hocam 100mbpsfiber modem kita ücreti 349 oluyor

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ahmet çavdar
Türknet kullanıyorum bundan önce iki farklı firma daha kullandım. En iyi ping ve hız değerlerimi şuan Türknet' te alıyorum. Keşke internet sağlayıcılarını bir günlük kayıt olmadan test imkanı olsaydı :D Herkes kendine en uygun sağlayıcıyı seçebilirdi.
Ben Türknetten kullanıyordum pingler düşüktü evet ama çok sorun yaşıyordum temsilci ile konuşuyordum ben daha bilgili çıkınca ve pahalı diye çıkmıştım

yusuf34

80+ Silver
keşke fiber modem almadakda kira ücreti ödemesek

Ben Türknetten kullanıyordum pingler düşüktü evet ama çok sorun yaşıyordum temsilci ile konuşuyordum ben daha bilgili çıkınca ve pahalı diye çıkmıştım
turknet aşırı pahalı bende efsane mete geçicem netspeeden fiyatlar arttı

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ahmet çavdar
Dns numaralarınız nedir?
bende düşündüklerim arasında comnette var, şuan 230 tl ödüyorum, orada 299 tl diye geçsem mi bilemedim

keşke fiber modem almadakda kira ücreti ödemesek

turknet aşırı pahalı bende efsane mete geçicem netspeeden fiyatlar arttı
flixnetten ping sorunu olmasa firma bakmam, hiç sorunum yok ama oyunlarda ping önemli

Top Bottom