🔥İndirim FLO 1 Alana 1 Bedava Kampanyası

Ben Çakma Demedim Hocam Ürünlerin Çoğunluğu Kalitesiz Ürünler Kullandığım İçin Biliyorum .
Ben hiç Flo'dan alışveriş yapmadım o yüzden sordum. Flo'yu savunmak için değil yani. Kullandıysanız bişey diyemem. :)

Hocam evet 10 numara değil fakat mesela bazı ürünler tek başına 600'e falan denk geliyor ve ortalama bir ayaakkabı için uygun bir fiyat olduğunu düşünüyorum. Çok kaliteli genç işi şeyler arıyorsanız superstep sneaksup gibi markalara bakmanız lazım zaten. Ayrıca dandik diyecek kadar kötü değil bence fiyatına göre iyi fp
Daha Çok Babasına Annesine Hediye Almak İçin Alacaklar Varsa Alabilir Kendinize Bunlardan Alıp Yazık Etmeyin Paraya .

Hocam evet 10 numara değil fakat mesela bazı ürünler tek başına 600'e falan denk geliyor ve ortalama bir ayaakkabı için uygun bir fiyat olduğunu düşünüyorum. Çok kaliteli genç işi şeyler arıyorsanız superstep sneaksup gibi markalara bakmanız lazım zaten. Ayrıca dandik diyecek kadar kötü değil bence fiyatına göre iyi fp
600 liraya çakma ayakkabı zor bulunuyor. Bencede gayet iyi bir kampanya.

Sakarya'da yaşıyorum İstanbul hakkında fikrim yok. Benim bildiğim en adi ayakkabı 500'den başlıyor yanlış değilsem.
Bende İstanbulda Yaşamıyorum En Son Aldığımda O Fiyat Bandındaydı Ayakkabı Fiyatları Çoğu Yerdede Aynı Fiyatlarda Bulabilirsin Bence .

Skechers D'Lites modeline benzer, bez olmayan, tabanı çıkarılabilen önerdiğiniz bir ayakkabı var mı?

Geri