codcubiri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,352
Fiyatlarda çok abartı değil ben yararlandım mağazarladada geçerli illa aynı ayakkabıdan olmasına gerek yok aynı veya daha düşük fiyattakilerlede oluyor
Güzel gerçekten bende şuan kullandığım ayakkabını farklı renginden 2 tane çektim.Fiyatlarda çok abartı değil ben yararlandım mağazarladada geçerli illa aynı ayakkabıdan olmasına gerek yok aynı veya daha düşük fiyattakilerlede oluyor
Valla reis güzel fiyatlandırma pazarla aynı fiyat nerdeyse.Bende iki tane us polo aldım fena ayakkabılar
hocam kupon kodlarını birlikte kullanamıyoruz maalesef ya. bundan önce 3 al 2 öde vardı ben o zaman aldım 3 ayakkabı 2500 e geldi sonraki gün fiyatları 2 katına çıkarıp 1 alana 1 bedava yaptılar bu sefer aldığım 2 tane ayakkabıyı bile almaya çalışınca 2500 oluyordu.Bu arada algida ile kazan uygulamasından 4000 puana 400tl indirim kodu alarak minimum 1500-400 şeklinde 1100 liraya iki ayakkabı alabilirsiniz
Benim 5k puanım var o şekilde alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
maalesef kod kullandığınız zaman bi bedava kodu devre dışı kalıyorBu arada algida ile kazan uygulamasından 4000 puana 400tl indirim kodu alarak minimum 1500-400 şeklinde 1100 liraya iki ayakkabı alabilirsiniz
Benim 5k puanım var o şekilde alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
mağazada geçerli ben mağazadan aldımMağazada geçerli midir bu ?
16ı şubata kadarMağazada geçerlimi kaç gün geçerli bu kampanya
Hocam adamakıllı model bende bulamadım fakat botları güzel onlara bakabilirsin.adam akıllı model yok bana göre![]()
Dockers de tırt sadece polo lumber bunlarda nike adidas gibi değiller orta kalite tofaş değiller ama mercedes de değiller orta şeker hyundai gibilumberjeck uspolo veya docerks by gerli bakabilirsin diğerleri tırt