Öneri FLO ALIŞVERİŞ Hakkında

FTR-Emir

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
267
Flodan ayakkabı aldım direkt kutuya ayakkabı atıp göndeemişler ve instreet göndermiş flo da değil. Bunların dışında kağıt olmuyor muydu bir de ayakkabı içinde gazete parçası gibi bir şey?
Dursun mu iade mi geçeyim?[url=https://hizliresim.com/6pjyula][/URL]
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.

Ben de Reebok'ın kendi sitesinden aldığımda hep flo gönderiyor, anlamadım ne alaka ama bi nlaşmaları filan var galiba. Bende ayakkabının dışında hep kağıt geldi, içinde de kalıp alması için sıkıştırılmış kağıt vardı ama kutular çoğu zaman ezik, yırtıktı. Belki kargoda öyle olmuştur ama iade ürün olması da yüksek ihtimal. Flo göndermesi sahte ürün mü acaba diye düşündürmüyor da değil. Hayır ben reebok'ı seviyorum ve güveniyorum, o yüzden kendi sitesinden alıyorum flo ne alaka yani... Saçma sapan işler.

Ben de Reebok'ın kendi sitesinden aldığımda hep flo gönderiyor, anlamadım ne alaka ama bi nlaşmaları filan var galiba. Bende ayakkabının dışında hep kağıt geldi, içinde de kalıp alması için sıkıştırılmış kağıt vardı ama kutular çoğu zaman ezik, yırtıktı. Belki kargoda öyle olmuştur ama iade ürün olması da yüksek ihtimal. Flo göndermesi sahte ürün mü acaba diye düşündürmüyor da değil. Hayır ben reebok'ı seviyorum ve güveniyorum, o yüzden kendi sitesinden alıyorum flo ne alaka yani... Saçma sapan işler.
NE YAPSAM

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,305
Üyeler
187,315
Son üye
ucaksavar91
Geri