Florex Mc Virüsmüdür

Reaksiyon skoru
0
Merhaba Arkadaşlar Bir Arkadaşim İzinsiz Sekilde bilgisayarima Florex Mc Diye Bir Oyun Ve Macro Programi Indirmis Bu Oyun Virsulumudur Windows Virus Gosteriyor,Ayrica Virus Olmasa Bile Silmek İstiyorum bilgisayardan Tamamen Nasil Kaldirabilirim

evet rat olduğu söylenılıyr pcne format atmanı tavsiye derim ve sonoyuncu vb hesaplarının sifresini telefon yada fakrlı cıhaz üzerinden edğiştirmeni tavsıye ederim

evet rat olduğu söylenılıyr pcne format atmanı tavsiye derim ve sonoyuncu vb hesaplarının sifresini telefon yada fakrlı cıhaz üzerinden edğiştirmeni tavsıye ederim
Anladim hocam peki baska hesaplarin filan sifresini degismem lazimmi atiyorum google youtube psn e devlet gibi gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide Hocam Bir Sorum Daha Olucak Bu Usb Format İslerinden Anlamiyorum Düz Ayarlardan Sıfırlama İşimi Görmezmi

Anladim hocam peki baska hesaplarin filan sifresini degismem lazimmi atiyorum google youtube psn e devlet gibi gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide Hocam Bir Sorum Daha Olucak Bu Usb Format İslerinden Anlamiyorum Düz Ayarlardan Sıfırlama İşimi Görmezmi
tabii ki görür hocam işinizi bende senelerdir öyle kuruyorum bazense windows kuruyorum yeni öylede yapabilirsiniz

Bilgisayarını neden ona buna kullandırıyorsun. Bilgisayar bir erkeğin namusudur. Yabancı ellere dokundurmamalısiın.

Geri