Neler Yeni

Fly m2 ssd tercih edilirmi?

M.2.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
İsterseniz tabii ki edebiliriz ama bende şöyle küçük bir problem var ben hâla sistem kurma aşamasındayım ve bu sanırım sistemin ilk parçası olacak :)
Yine yakın fiyata HIKVision E1000 modeli var. (DRAM yok, kullananlar memnun görünüyor)
Lexar modeline benzer beğenilen seçeneklerden Exceria 256GB (DRAM li) ise amazon da 460 TL civarı...

Son düzenleme:

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Evet dediğim ssd den çok daha iyi seçenekler olduğunu biliyorum sadece amazonda yaklaşık 100tl civarı hediye çekim var ondan sordum ssd nin nasıl olduğunu.
Eğer amazonda önerdiğiniz farklı bir ssd varsa önerilere açığım.
Yani kupon başka alışverişlerde kullanılır illa ki. Bende yiyeceklerde kullanıyorum genelde hediye çeklerini.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
Yeni bir sistem kuruyorsan (bütçe sınırlı ise) risk alma, İbrahim in önerdiği Lexar NM700 256GB (DRAM li) çok daha iyi bir seçim olur, amazon kuponunu da farklı alışverişte değerlendirebilirsin @Mithril (benzerleri daha yüksek fiyatlı)

Yine yakın fiyata HIKVision E1000 modeli var. (DRAM yok, kullananlar memnun görünüyor)
Lexar modeline benzer beğenilen seçeneklerden Exceria 256GB (DRAM li) ise amazon da 460 TL civarı...
Kioxia öneriyorsanız direk kioxia alacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani kupon başka alışverişlerde kullanılır illa ki. Bende yiyeceklerde kullanıyorum genelde hediye çeklerini.
Pc toplamam için bir arkadaşım hediye etmişti zaten çok fazla alışveriş yapan biri değilim.

M.2.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Pc toplamam için bir arkadaşım hediye etmişti zaten çok fazla alışveriş yapan biri değilim.
Madem amazon üzerinden alınıyor, sıradan ürünler yerine Kioxia gayet iyi seçim. (dram bulunuyor ve iops vs. değerleri iyi)

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Dram var mı bunda
350 liralık ssdlerde niye dram arıyonuz kanka? Tak calıssın mantık o Windows kurar max üzmez zaten her şeyde dram aramayın sanki 1tb genel disk alıyo adam 256gb içine forza 5 kursam 2. oyunu kuramıyorum bile :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
350 liralık ssdlerde niye dram arıyonuz kanka? Tak calıssın mantık o Windows kurar max üzmez zaten her şeyde dram aramayın sanki 1tb genel disk alıyo adam 256gb içine forza 5 kursam 2. oyunu kuramıyorum bile :D
Kankacim dediğin mantıklı da 420 TL'ye dramli apacer almak varken ne bileyim eğer mı 40 50 TL'ye ?

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ayetullah Taylan
bende anlamadım dram dram diyor herkes.

Kankacim dediğin mantıklı da 420 TL'ye dramli apacer almak varken ne bileyim eğer mı 40 50 TL'ye ?
hocam arkadaşın attığı ile apacer arasında 80tl fark var ve arkadaşta kuponda varmış daha ne olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
bende anlamadım dram dram diyor herkes.

hocam arkadaşın attığı ile apacer arasında 80tl fark var ve arkadaşta kuponda varmış daha ne olsun.
Peki hocam ben sadece önerimi yaptım. Dram dram diyoruz da kötülüğüne demiyoruz ki.

İyiymiş o zaman

Top Bottom