FM2026 için laptop önerisi

Fiyatlar yükseliyor ve ram fiyatları şuan ekran kartı ile yarışıyor normaldir bulduğunu kapıp kaçırman lazım yoksa geçmiş olsun
gidicem en son all in one alacağı
Baktımda düzgün ürün yok o yüzden önermedim gaming gecesini beklemen gerek
Ödeme yöntemleri istediğim gibi değil o yüzden oradan alamıyorum.

paranın zaman değeri var peşin fiyatına 9 taksitle ödemek şuan büyük fayda. muhasebeciyim de birde bunlara da bakıyorum :D tek seferde peşinde verip alabilirim ama değer kaybı olduğu için neden peşin vereyim :) amazondan ben bir bakayım. öğrendiğim kadarıyla ram güçlü olmalı ve DDR 4 ve üstü olmalı. i7 almalyıım veya amd ryzen 7200 gibi. teşekkürler desteğin için.

dostum 9 taksit vade farksiz alicaksin diye 30k lik sisteme 50k odersen muhasebeci olmayi tekrar dusunmeni tavsiye ederim

paranın zaman değeri var peşin fiyatına 9 taksitle ödemek şuan büyük fayda. muhasebeciyim de birde bunlara da bakıyorum :D tek seferde peşinde verip alabilirim ama değer kaybı olduğu için neden peşin vereyim :) amazondan ben bir bakayım. öğrendiğim kadarıyla ram güçlü olmalı ve DDR 4 ve üstü olmalı. i7 almalyıım veya amd ryzen 7200 gibi. teşekkürler desteğin için.
DDR4 değil ddr5 alman yararına olur daha güncel Ddr4 olacaksa da 30 35i asla geçmemeli i7ye çıkmaya gerek yok i5 yeterli olur sonuçta çok oyun oynayan birisi değilsin yada fps oynayan birisi değilsin. Mantıklı olan sadece FM + Dizi Film Youtube yapılacaksa DDR4 i5 13400f 14400f sistem dizmek olabilir DDR4 ramler ucuz

Merhaba Arkadaşlar,

40 - 50 bin tl arası bütçem var. Fm 2026 daha sonraki yılarda işte 2027 çıkarsa menajerlik oyunu oynuyor dizi izliyor ve youtubeda takılıyorum. çok oyun oynamam yeni evlendim ama uğraşma olsun diye.

Casperdan excabilir alacaktım fan sorunu dediler fırına dönüyor diye almadım

https://www.casper.com.tr/excalibur...rtx-4050-freedos-gaming-laptop-p-137-10093257 b' bu ürünü.

Sizce bu iki üründen hangisi daha iyi olur yada öneriniz varmı acaba? haftada toplam 5 6 saat oyun oynayacağım sadece. Üstünde oynarsam hanım haşlar fena :D
hanımı başlat beraber oynayın farklı oyunlar 2 masaüüstü kurarsın

dostum 9 taksit vade farksiz alicaksin diye 30k lik sisteme 50k odersen muhasebeci olmayi tekrar dusunmeni tavsiye ederim
benim sorunum orada işte bilgisayar nedie hangisi iyi kötü onu bilmiyorum bildiğim i7 iyi bilgisayar sadece. o yüzden tavsiye istedim

DDR4 değil ddr5 alman yararına olur daha güncel Ddr4 olacaksa da 30 35i asla geçmemeli i7ye çıkmaya gerek yok i5 yeterli olur sonuçta çok oyun oynayan birisi değilsin yada fps oynayan birisi değilsin. Mantıklı olan sadece FM + Dizi Film Youtube yapılacaksa DDR4 i5 13400f 14400f sistem dizmek olabilir DDR4 ramler ucuz
çok teşekkür ederim bilgilerin için.

çok teşekkür ederim bilgilerin için.
Rica ederim uygun fiyata parça parça dizmekte en mantıklısı 14400f ile ddr4 sistem dizmek olur güncelliği güncel ama DDR4in ucuzluğu var biraz bi rame 18k vermekten iyidir

Geri