FM2026 için laptop önerisi

İban atayım paranı çöpe değil bana at daha iyi olur :D
Gaming gecesinden sistem düşürülür bu fiyata para çöpe gitmemiş olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

adfgadgdag

ne yapcam ben ya :D bulamıyorum bir türlü asdsa
Cumayı bekleyip gaming gecesi ana konusunu takip edebilirsin şuan oem paketlerin fiyatı ve parça kalitesi düşük ramlerin fiyatlar uçtuğu için 16x2 ramli sistem bulmakta zor

Gaming gecesinden sistem düşürülür bu fiyata para çöpe gitmemiş olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cumayı bekleyip gaming gecesi ana konusunu takip edebilirsin şuan oem paketlerin fiyatı ve parça kalitesi düşük ramlerin fiyatlar uçtuğu için 16x2 ramli sistem bulmakta zor

incehesap diye bir site var orası mı? baktım taksilerin hepsinde vade farkı var.

incehesap diye bir site var orası mı? baktım taksilerin hepsinde vade farkı var.
Vade farksız satan site yok zaten eğer öyle alacaksan vatandan bakman gerekiyor en az onlarda oluyor fark

Orada oem paket zorla çıkartılmadıkça olmuyor ancak parça parça alırsan alırsın
tamam kasayı başka motinötür başka başka bu şekilde alıcam. All in one dşündüm ama temizlemesi zor oluyor çoğu yerde riskli diye açmıyor.

tamam kasayı başka motinötür başka başka bu şekilde alıcam. All in one dşündüm ama temizlemesi zor oluyor çoğu yerde riskli diye açmıyor.
İşi bilmeyen adam açarsa geri kapatamıyor AIOları normal risk alınmaması :D

Ben bulamayacağım anlaşılan böyle giderse :D
Fiyatlar yükseliyor ve ram fiyatları şuan ekran kartı ile yarışıyor normaldir bulduğunu kapıp kaçırman lazım yoksa geçmiş olsun

Fiyatlar yükseliyor ve ram fiyatları şuan ekran kartı ile yarışıyor normaldir bulduğunu kapıp kaçırman lazım yoksa geçmiş olsun
senin önerebileceğin varmı acaba? ben hiç bulamıyorum iyicene stres yaptı beni.

Geri