M Mr.DzcN 80+ Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 331 Dahası Reaksiyon skoru 88 İsim Eren Duzcan Perşembe, 14:19 #1 Online kariyer de fenerbahçe ile oynuyorum kariyere ara transfer zamanından önce başlamıştım, şimdi talisca geldiği için tekrar yama yapabilir miyim acaba kurulu olan kariyerin üstüne yoksa tekrar kariyer mi başlatmak gerekiyor?
Online kariyer de fenerbahçe ile oynuyorum kariyere ara transfer zamanından önce başlamıştım, şimdi talisca geldiği için tekrar yama yapabilir miyim acaba kurulu olan kariyerin üstüne yoksa tekrar kariyer mi başlatmak gerekiyor?
S Sanjay 80+ Bronze Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 660 Dahası Reaksiyon skoru 330 İsim Joga Bonito Perşembe, 14:20 #2 kuramazsın maalesef. Yama yaptığın zaman sadece yeni kurulan oyunlarda geçerli olur.
Yusufcan Koçkaya 80+ Bronze Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 548 Dahası Reaksiyon skoru 136 İsim Yusufcan Koçkaya Perşembe, 14:21 #3 Rüya görüyorsun talisca Bjk de
M Mr.DzcN 80+ Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 331 Dahası Reaksiyon skoru 88 İsim Eren Duzcan Perşembe, 14:21 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Sanjay yazmış: kuramazsın maalesef. Yama yaptığın zaman sadece yeni kurulan oyunlarda geçerli olur. Devamı için tıklayın... Tamamdır teşekkürler
Sanjay yazmış: kuramazsın maalesef. Yama yaptığın zaman sadece yeni kurulan oyunlarda geçerli olur. Devamı için tıklayın... Tamamdır teşekkürler