Neler Yeni

FN Kısayolları olmayan klavyeye nasıl kısayol eklenir?

java

80+ Bronze
Merhaba dostlar Eski klavyem rahmetli olduğu için yeni bir klavye aldım ve multimedya tuşları yok. Kısaca nasıl multimedya tuşları ekleyebilirim?
Neden Mutlimedya klavye almadın? Cevap: Aldım ama yanlış klavye gönderdiler aldığım klavye düz ofis klavyesi iken bu mekanik ondan değiştirmek istemiyorum. :D (100tllik klavye aldım 400tllik klavye yollamışlar.)

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
Eklenmez sanırım çünkü klavyelerin içinde de kendi yazılımı var. Hiç açıp baktın mı bir klavyenin içini bilmem ama her tuşun bağlantısı var birbiriyle hem donanımsal hem yazılımsal. Belki sadece kullanacağın bilgisayar için özel olarak şuna şuna basınca şunu yap şeklinde atayabileceğin bir program kullanabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler hocam cihaz zaten laptop çoğunluk çözümü olmayacak sanırım laptopa erişmem gerekecek multimedya için.
Nereden aldınız link atın bir de biz şansımızı deneyelim. :D

• Beğen
Reaksiyonlar: java

java

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eklenmez sanırım çünkü klavyelerin içinde de kendi yazılımı var. Hiç açıp baktın mı bir klavyenin içini bilmem ama her tuşun bağlantısı var birbiriyle hem donanımsal hem yazılımsal. Belki sadece kullanacağın bilgisayar için özel olarak şuna şuna basınca şunu yap şeklinde atayabileceğin bir program kullanabilirsin.
Açıp baktım daha önce gördümde Sharp Keys denedim ama yok yani sanırım çözümü yok neyseki laptop.

Nereden aldınız link atın bir de biz şansımızı deneyelim. :D
Hocam şunu almıştımda pek bir fikrim yok sizde işe yarayacağına. https://www.hepsiburada.com/dexim-km-108-kablolu-klavye-pm-HB00000VPMDK

• Beğen
Reaksiyonlar: ca.s

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,829
İsim
Mert Metshi
fn + sayıya bas f tuşu işlevi görmesi lazim benimkinde oyle ornek f11 basmak istiyosun fn + 11

Top Bottom