Neler Yeni

Fnatic Bolt Arızalı Çıktı

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
agalar geçenlerde amazondan laptop alan bir arkadaşımız belki amazon tarafından büyük bir maduriyete uğratıldı. Ancak şunu söyleyim jeff abi dünyanın en iyi esnafıdır. Az önce 40 gün kadar önce amazon almanya fnatic gear store den almış olduğum fnatic bolt mouse yi deneyim dedim. mouse çalışmadı desteğe yazdım alet senden kalsın 10 gün içinde paranı iade ederiz dediler asdasıreopgş, iade talebi kısmını incelediğimde ithalat depozitosu da iade ücretine dahil görünüyo bu arada :ROFLMAO:
Her neyse bu mouse yi tamir etmenin bir yolu var mıdır? hangi usb portuna taktıysam çalışmadı artık kablolu modda da çalışmıyo ışığı falan gitti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Oğuzhan
HARAMMMM

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,587
İsim
Cengiz
agalar geçenlerde amazondan laptop alan bir arkadaşımız belki amazon tarafından büyük bir maduriyete uğratıldı. Ancak şunu söyleyim jeff abi dünyanın en iyi esnafıdır. Az önce 40 gün kadar önce amazon almanya fnatic gear store den almış olduğum fnatic bolt mouse yi deneyim dedim. mouse çalışmadı desteğe yazdım alet senden kalsın 10 gün içinde paranı iade ederiz dediler asdasıreopgş, iade talebi kısmını incelediğimde ithalat depozitosu da iade ücretine dahil görünüyo bu arada :ROFLMAO:
Her neyse bu mouse yi tamir etmenin bir yolu var mıdır? hangi usb portuna taktıysam çalışmadı artık kablolu modda da çalışmıyo ışığı falan gitti.
kanka o arkadaşa ne oldu 2 gün daha bekle dmeişlerdi iade etmişler mi ?

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,587
İsim
Cengiz

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Arkadaşlar mouse çalışıyomuş verdiğim arkadaş açıp çalıştıramamış :D bugün elime ulaştı ilk başta denedim ben de çalıştıramadım sonra alttaki açma kapama tuşunu kurcalayınca birden açıldı

Doyl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Doyl
Arkadaşlar mouse çalışıyomuş verdiğim arkadaş açıp çalıştıramamış :D bugün elime ulaştı ilk başta denedim ben de çalıştıramadım sonra alttaki açma kapama tuşunu kurcalayınca birden açıldı
Amazonu dolandırınca erkekler

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
knkm bi içini aç bak belki lehimle alakalı bir sorun vardır

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
knkm bi içini aç bak belki lehimle alakalı bir sorun vardır
Alttaki düğmeyi iyice sağa çekince açıldı valla. İlk geldiğinde denedim denedim açılmamıştı kablolu da çalışmıyordu sonra içini açmak için üst kapağı sökmeye uğraşırken canlandı mouse muhtemelen temazssızlık var 🤣

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
Alttaki düğmeyi iyice sağa çekince açıldı valla. İlk geldiğinde denedim denedim açılmamıştı kablolu da çalışmıyordu sonra içini açmak için üst kapağı sökmeye uğraşırken canlandı mouse muhtemelen temazssızlık var 🤣
evet hayıırlı olsun

Top Bottom