Focus vs Egea vs Accent blue

6-7 yıl focus benzinli kullandım kronik sorun sadece bagaj içine yandaki havalandırma klepeleri bozulduğu için su aldı onuda kendim yapmıştım deri direksiyon olmayanların güneşten direksiyon soyuluyor dikme deri kılıf tavsiye ederim

Düşük km olunca pek sorun çıkmıyor ama aracın yaşı varsa plastik aksam ömrü kısa oluyor
peki dizellerde sorun var mıdır ve parça fiyatları pahalı mıdır

Yüksek KM dizel hiç bir marka almam 1.6 dizellerde uzun süre düşük devir kullanınca Egr tıkıyor demişlerdi

200 civarı çok yüksek midir dizel için çünkü benzinliler çok yakıyor lpg de sorun çıkartıyor
Atmosferik motorola orta seviye lpg kiti ile çok iyi çalışıyor.

Bilmediğim kişiden 150K üzeri hiç bir marka dizel araç almam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dizel alacaksan da dyno testine güvenme motor yağ kaçakları turbo sesi matorun sesi önemli

Motor ustası az çok bilir motoru görünce durumunu enjektör turbo pahalı çünkü

Atmosferik motorola orta seviye lpg kiti ile çok iyi çalışıyor.

Bilmediğim kişiden 150K üzeri hiç bir marka dizel araç almam

Dizel alacaksan da dyno testine güvenme motor yağ kaçakları turbo sesi matorun sesi önemli
zaten dyno yerine yol testi düşünüyorum

Megane 3 al parçası bedava dizelleri baya güzel olmadı Ford al kesinlikle egea yada Hyundai alma

focusss.

şu videoyu izle sonra kararı otomatik vereceksin.

Focus benzinli 1.6 ise dediğin pek öneremem LPG uyumu da çok iyi değil diyorlardı. Accent Blue dolu paketi iyidir, EGEA daha genç bunlardan muhtemelen daha az sorun, masraf açar başına ama EGEA yani.

şu videoyu izle sonra kararı otomatik vereceksin.
bu videoyu izledim fakat başka videolarda da frenlerin yeterli olduğunu öyle yoldan atma vs olmadığını söylüyorlar ama genel olarak durma mesafesi uzun

Focus benzinli 1.6 ise dediğin pek öneremem LPG uyumu da çok iyi değil diyorlardı. Accent Blue dolu paketi iyidir, EGEA daha genç bunlardan muhtemelen daha az sorun, masraf açar başına ama EGEA yani.
yok focus 1.6tdci düşünüyorduk ama kararım büyük ihtimal egea dan yana olacak 1.3 veya 1.6 multijet

bu videoyu izledim fakat başka videolarda da frenlerin yeterli olduğunu öyle yoldan atma vs olmadığını söylüyorlar ama genel olarak durma mesafesi uzun

yok focus 1.6tdci düşünüyorduk ama kararım büyük ihtimal egea dan yana olacak 1.3 veya 1.6 multijet
10 senedir focus kullanıyoruz zehir gibi araç aldın mı bir daha satmaya kıyamıyorsun 2 tane focusumuz var şükürler olsun, tavsiye ederim güzel araçtır bizde olan focus 2 1.6tdci 109hp 240nm ile ankara istanbul yolunda yokuş yukarı 180 görmüştük araçta yarım ton vardı kısaca hızlı ve durmasını bilen bir araç arka lastiklerde de disk var zaten.

Bu paralara 1.5 dci fluence satarken de alıcısı olur.
Egea konforsuz ve her köşe başında var.
Accent fren konusunda pek iyi yorum almıyor.
Focus iyi yol tutuyor bu sebepten süspansiyonları sert gelebilir.
Focus veya fluence alırdım ben.

Geri