Cihazının içinde i5 veya i7 varsa oynayabilirsiniz diye tahmin ediyorum Intel Iris Plus Graphics yongasına baktığımda oynatabileceği kanaatine vardım sizde testleri izleyip karar verebilirisniz.arkadaşlar MacBook Air 2020 sahibiyim steamden football Manager 2020 alsam kaldırır mı oynayabilir miyim
giriş konfigürasyonu olan i3 bulunmaktaCihazının içinde i5 veya i7 varsa oynayabilirsiniz diye tahmin ediyorum Intel Iris Plus Graphics yongasına baktığımda oynatabileceği kanaatine vardım sizde testleri izleyip karar verebilirisniz.
ona tam emin değilim oyunun boyutu yüksek değilse deneyebilirsiniz youtubedan bilgisayarınız testlerine bakıp ona göre de fikir edinebilirsiniz.giriş konfigürasyonu olan i3 bulunmakta
test olarak çok bir şey yokona tam emin değilim oyunun boyutu yüksek değilse deneyebilirsiniz youtubedan bilgisayarınız testlerine bakıp ona göre de fikir edinebilirsiniz.
Açar ya sıkıntı çıkmaz sanırım boyutu çok değilmiş deneyin ne kaybedersiniztest olarak çok bir şey yok
oyunun gereksinimleri steam üzerinde bu yönde https://store.steampowered.com/app/1100600/Football_Manager_2020/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5 gb bir oyun
tamamdır teşekkürlerrr iyi akşamlarAçar ya sıkıntı çıkmaz sanırım boyutu çok değilmiş deneyin ne kaybedersinizoyunu satın aldıktan sonra iade edebiliyorsunuz onuda belirtiyim bilmiyorsanız.